Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, July 3, 2008

hepi besday to HUJAN!!!

last week, aku di jemput oleh faiz untuk ke besday party di Redbox Sogo. aku ditemani oleh Ann dan juga kak dila(my beloved sis).. ikutkan hati kecil aku ni mmg malas nk pergi..but ramai plak yg x dpt datang sebab dah tukar venue..itu yg aku merajinkan diri..kali ni aku x bawa kete, aku juz park kete kat stesen lrt Ampang n kami naik tren ke sogo..malas nk lalu kesesakan n bayar parking yg mahal nk mam**s..so aku sampai around 6.30p.m.. then gi cr hadiah..nk hadiahkan baju rs mcm x byk pilihan..so we decided beli famous amos..share2 hadiah..hehehe..

ini dia besday boy kita, En Faiz atau nama glamer Da-onG. haaa..tgk tu ols kek 2 biji taw...faiz sambut besday yang ke-22 thn.. faiz sama baya aku..kek tu bt perhiasan je coz aku x sempat nk makan..byk sgt program yg diaturkan oleh faiz...

taraaaa.... "di umumkan pemenang 'Miss Suci Musalmah' jatuh kepada Miss LiLo".. ahakzz....aku x sangka aku pon dapat awrd taw..gelaran yg diberi oleh pihak penganjur utk aku malam tu.. "Mak terharu noks, x sangka mak dapat award..tahun depan vote mak agy okies.." sambil memberi lambaian ratu..(haha..aku saje2 reka dialog)..ade 44 award taw..aku x larat nk tunggu smpi abes..tp mmg mcm2 Miss n Mr ada.. yg xboleh blah awrd dia tu..Baik Punya design.. haha.. i like!
owh ini dia sham selaku penganjur party mlm hr tue...kasi pose sket.. :-)


haruslerr aku berdiri sebelah besday boy coz aku pon nk amek berkat gak.. bulan depan besday aku (pomot besday jap).. tetamu yg hadir adalah dijangka dlm 30 org..kawan yg aku kenali adalah : ann sabah bahh, kak dilla, fendi becok, capeq besar bak giant, cydoth sedap disedut, rajan bulan mengambang, aiman ala-ala naruto n adik cydoth..
p/s: thanks faiz ajak kami semua..even br kenal faiz masa bercuti di pangkor tp mcm dah lama kenal kan..so hrp2 still keep in touch k.. hepi belated dy to u

5 comments:

~SYAMELIA~ said...

hujan? why hujan?

lilo, mana award nyer?
nak gak tgk pic dia...
hehhehehhe

Farazila said...

why hujan..
hahah..igt x dia gelarkan diri dia Hujan dalam group STAR 6..
so nama tu pon da lekat dikalangan mereka yg mengenali si faiz nie..

errkk..award...
nk kne ban blog lilo nt...
hahahha.. lilo dapat 1 awrd tp ade 2..akak ade 1 je.. hahhaha
OMG..lilo nie..da x betul la..

p/s: nk bawa tido waktu malam..
:P

Megat Eusofe said...

Huik
kucing x-der
menari2 n happy burung


huik
nie la party yg dpt award shape
ehem ehem tu kan

ahakskakakakakakkakakah

.::c!kzUrA::. said...

wahhh..happeningnyer korg nih..bestnyer birthday party tuh..erm..time birthday lilo nnt ajak zura k.. :p

Farazila said...

megat...
haah ni ler besday party dpt award ehem..ehem..
hahahahah...
seyes..lilo nk gelak je okies...
xterpikir ade awrd mcm tue..geliga sggh pihak penganjur..

zura..
tyme besday lilo bc yassin je..hehehe...

LiLo

Related Posts with Thumbnails