Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, April 27, 2010

Guru Mengaji diperlukan

Salam Semua...

ada satu pengumuman penting yang ingin saya buat di sini...

saya ingin mengupah seorang yang berkebolehan mengajar mengaji Al-quran secara online.
ulang suara secara ONLINE..
aplikasi penggunaan SKYPE bukan YM
seminggu 2jam
bayaran RM80 sebulan..
tidak kisah lelaki atau perempuan

sekiranya berminat sila emelkan pada saya
nama dan no tel dengan kadar segera...
sila sebar pada rakan2 yea..

cute_lilo_stitch@yahoo.com


Sunday, April 18, 2010

nak g jalan2..exam week...

rindu nye nk menulis di blog nie...

but xleh la....nk masuk blog kawan2 pon mcm xsmpt...
selepas 2.5.2010..
baru lah free....rs nk bercuti berjalan2 lagi...
x taw la skang ni...
hobi baru kot...suka nk bercuti2 malaysia..
teringin nak pergi mcm2 tempat....
plan tahun depan nk g luar malaysia...kena kumpul duit dr skang ni...
ermm...nama x blacklist PTPTN..so leh la g..hihiih...
bulan 5 ade family day anjran opis kat melaka..
bulan 6 igt nk plan g p.redang ngan kawan2..
bulan 7 xleh g mne2...coz nk simpan wit byr yuran belajar..
bulan 8 pon xleh g mne2..dah pose...cuba korang tgk 1st puasa jatuh hari apa...hihihiihi..
bulan 9 raya...blk kampung je kot..tp sy xnk blk kampunggg....nak raya kat kl...
bulan 10 xde plan agy...
bulan 11 masa untuk kembali sibuk mcm sekarang...exam month...
bulan 12 nk pi bercuti lagi....belum pilih tmpt....decide later....

hurm..okielahhhh...chow dulu....nk pi library...study..n study..


Friday, April 16, 2010

Hari Jumaat penghulu hari

Hari Jumaat yang Indah...
telah buat aku bercucuran air mata yang begitu banyak...
tersentuh hati bila membaca entry dalam blog seseorang...

aku telah sedar sesuatu yang buat aku alpa selama ini...
aku bersyukur aku masih lagi dapat Hidayah dr Allah...
semoga aku terus mendapat hidayah-Mu
amin

Allah Maha Besar!
Allah Maha Besar!
Allah Maha Besar!

Sunday, April 4, 2010

Fariel Dani-Permata Hatiku


Mohd Fariel Dani
4.4.2010
1 tahun



sekejap je masa dah berlalu...terasa bagaikan semalam menatang dani waktu kelahirannya seberat 4.11kg bukan melalui kelahiran normal tetapi melalui caesar..masa tue ada lagi seminggu dari duedate bersalin..keadaan baby agak mencemaskan dan x sanggup kejadian yg dulu (diniy) berulang kembali saat melahirkan dani..Alhamdulillah Allah memudahkan kelahiran dani dan x smpi 10min dani selamat dilahirkan..



Kini dani dah setahun..lihat lah telatah comel yang sentiasa mencuit hati keluarga..dani kini dah pandai berjalan, menari, menangis, berposing dan memujuk...mama kata dani macam aku...lagi2 bab makan dan perut muncit die...hihihi....


Dear Dani..Bonda ucapkan selamat hari lahir..membesarlah dengan sihat..jadilah anak yang mendengar kata ibu bapa...sentiasalah menggembirakn ibu bapa...

p/s:opss..jangan terkejut yea...ini anak buah saya yg kedua lah...saya belum kahwin lagi....hihii

Saturday, April 3, 2010

Selamat Hari Lahir Joey

me and dr joey (lilo xde pic yg latest lorh) hihihi

hari ini merupakan ulangtahun kelahiran joey,sahabatku..
aku mengenalinya hampir 4tahun...

sepanjang tempoh pengenalan kami,
dia seorang yang friendly dan boleh dibawa berbicara..

dear mr joey,
semoga kamu berjaya dlm karier kamu dan bergembiralah selalu..
khas utk joey



Friday, April 2, 2010

yang Mana 1?


salam kawan...
hollA..

erm...saya de satu permintaan ni...boleh x korang pilih kan tudung ratu nie utk saya...mana satu yea yg sesuai dgn saya???wane apa ekh???saya nk satu je...xmo dua2..sy xde wit nk beli dua2 dalam satu masa...



merah/colors strip line

atau...



pink/purple flower

p/s: pic kurang terang coz guna webcam..huhuuh

Thursday, April 1, 2010

Give Away : Bebelanku



holla aieyda...

fara pon nk join give away bebelanku...
walaupon kebarangkalian nk bertuah itu tipis...
tapi semangat setia kawan masih ade di dalam diri ku ini..
so fara pon nk menyokong rakan fara dlm membuat give away ini...

p/s: fara yg dh lama berblogging ni pon x penah bt contest o giveaway taw..hikhikhik..

owh syarat2 yea adalah seperti : (copy from cik aieyda)

  1. sila jadi follower ♥bebelanku♥
  2. letakkan sticker give away cik aida yg di atas tu di side banner blog kalian
  3. buat satu entri di mana kalian menyertai entry ini
  4. linkkan ♥ bebelanku ♥ pada entry tersebut
  5. dropkan link blog anda di ruang komen ♥bebelanku♥ ini
  6. click iklan nuff cik aida sekiranya ianya muncul (^-^)

tarikh tutup adalah 30 April 2010

klik pada banner..

LiLo

Related Posts with Thumbnails