Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, March 28, 2011

gud luck adik sorry mama..

last week aku anta adik aku ke LRT Ampang coz dia nk blk kolej..aku terkedu bila dia salam tangan dan cium tangan aku smbil berkata "Good Lurk 4exam" belajar rajin2..untuk sesaat yg pertama aku rasa dunia terhenti seketika...

rupanya insan yg paling dekat dgn aku seorang yg amek berat terhadap aku...aku selalu pikirkan aku perlukan sokongan orang lain untuk aku terus idup, untuk aku berjaya...tp aku sndri x nmpk org yg istimewa ikatan dgn aku sentiasa menyokong aku selama ini..

kata2 dia telah buat aku bersemangat kembali tatkala aku rasa kesepian dan lemah...tapi aku rasa diri aku tewas juga...aku x mampu nk bt yg terbaik..

ya..semua ini salah aku..bukan salah sesiapa..aku fikir aku bijak..aku fikir aku tahu semuanya..aku fikir aku x perlukan pendapat sesiapa..aku fikir aku ada kekuatan dalam diri aku..rupa2 nya yang aku ada sifat angkuh, sombong, pengecut cuma bayang2 hitam yg ada dlm diri aku....disebabkan sifat2 itulah yg buatkan aku x kenal siapa aku..

hari ini aku dah lukakan hati mama..bukan niat aku nk hancurkan segala harapan dia..aku tahu kejayaan anak2lah yang membuatkan mama gembira walaupun kehidupan dalam serba kekurangan.aku tahu mama kecewa sgt2..

mama..walaupun jatuh angah hari ini, x bermakna mama x boleh tgk agh memakai jubah biru..percayalah mama dan ayah akan jejak lagi Dewan Sri Budiman untuk lihat anak mama menerima segulung ijazah untuk dibawa pulang...

maafkan agh mama..agh dah cuba buat sehabis yg baik ..tp nasib tidak menyebelahi agh..mama pun tahu mcm mne agh struggle di rumah bt segala2nya kan...agh Alpa..agh lpe mcm mne nk berDOA..padahal DIA lah segala2nya buat kita...

mama..agh tahu mama akan bc blog agh sbb tu agh luahkan kat sini..agh x mampu nk luahkan kata2 agh dpn mama...agh x sanggup nk tgk mama nanges lg..

mama..untuk sem ni agh akan dptkan pointer yg terbaik..agh xkan main2 lg..mama, agh sayang mama...i really need ur hug..

to adik ku sayang..kamu je la harapan mama..aku tahu ko xkan kecewa kan mama...aku th kebolehan kau lebih dari aku...Good Luck for ur final exam .. :)

p/s: mama setiap mlm agh perlukan mama teman agh tidor..pliz belai rambut agh...peah suh tido bawah..jgn pisahkan kita lagi...agh jeles dgn peah..huhuhuh.. :)

LiLo

Related Posts with Thumbnails