Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 21, 2011

celoteh ku rasa ku

dah 2 minggu aku ulang alik keje...
masih belum dpt sesuaikan diri di suasana baru...
owh mereka baik hati, bawa aku pi kursus next month..
hopefully 'kursus' ni akan bawa hbgn erat dgn mereka...
padahal aku masih br join mereka..

BERDIKARI
haish..gerun seyh dgn perkataan tu..
mampukah aku?..
cuba mendalami untuk menjadi DEWASA..
sob..sob..sob..

28 May 2011
klu betul la seperti dikhabarkan...
sure aku kosongkan jadual aku dat day...
aku very da excited nk saksikan sesuatu..
-happy-

Thursday, April 14, 2011

Buhsan

inilah notes yang aku tulis dalam kuliah islamic planning principle..hohoho..amacam?
korang paham x?? btw tyme nie rs buhsan..bebudak plk pown x rmi yg datang..ramai dak full tyme jer..so kitorang ni mmg suka mengalah selalu dok pling belakang sekali lah..bagi junior dok depan la...

kebetulan aku dok sebelah halil...aku ajak dia main bingo..tp dia x reti..aku pon ajak dia men tic-tac-toe..hehehe..mmg best giler..kitorang kat blakang siap gelak2 agy..hasilnye kitorng seri dalam game nie..btw..thanks ye halil..layan karenah buhsan aku nie...


j

WMK 3896




entry kali ni aku nk tayangkan kete yang telah banyak berjasa pada aku sejak 7 tahun yang lalu..

semalam merupakan hari ketiga aku di opis baru..huhh agak jauh jugaklah opis baru aku nieh...korang taw U5 shah alam???haa..kat situlah aku keje..jauh x aku berulang alik dari Ampang kesana...hehehe...

alkisahnye, hujan lebat pagi semalam..membuat kan penglihatan aku terjejas..lagi 5km je nk smpi opis aku..dan sepandai2 aku bawa kete, akhirnya aku tercium kete orang... hahaha... padan muka.. bukan lah nk berlagak..mmg sepanjang 7 thn kebelakang, mmg x penah ler aku langgar orang ke kete tp langgar kucing ngan burung tu ade ler.. (",)

nak dijadikan cerita mmg kat situ dah masuk kawasan perumahan, aku bawa 20km/h je..mne laju mne pown..tp disebabkan oleh hujan yg lebat dan jalan yang basah...aku x dpt nk kawal kete aku..akhirnya aku muah2 bontot kete tue..huhuhu...

kete aku nk cium bukan dengan sebarang kete taw...dia nk dengan mecedes je...ayyolah..abes la aku...dah r br nk mula keje..pastu sensorang plak...bukan tmpt aku plak tueh....aku xde pengalaman bab2 cam nie..selalu menyaksikan kejadian mcm ni dlm kete aku je lalu sblh org berlanggar..


klu korang tgk pada kerosakan kete aku mmg ternyatalah aku bawa slow je kan..klu bawa laju mmg dah terbarai depan kete tu kan...huhuu...berhemah x aku.. :p walupun cam gitu still lagi boleh bawa g mne2..tp aku belum agy jumpa doktor panel kete aku nieh..tunggu aku dah ade duit nti..baru pi jumpa doktor pakar terus...

thanks pada kawan2 yg sudi memberikan semangat dan bantuan pd sy semalam...

p/s: demam terkejut..

LiLo

Related Posts with Thumbnails