Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 31, 2007

~Blog~

salam ols..
selamat pagi n tghr...
hari nie aku masuk je opis..
terus buka emel, mespes, dfc n others blogger...
hari ni xla banyak la emel yg aku dapat...
tp aku dpt dr seseorang daripada kakakku...
subject emel tue "our blog"..
huhuhu..
rupa2nya kakakku ni x tdo mlm excited nk buat blog...
aku baca satu persatu content dlm emel yg kakakku send..
wah2..byknye idea dia..

okiela..kerna nk penuhi permintaan kakakku tu..
aku pon buat la gak hr nie..
walaupon keje opis menimbun tepi mata...
hanya sempat aku pandang jer..
bila la nk buat...
petang ni or mlm nie..
xpe...boleh siap before jumaat nie..



pagi td aku sempat gak la chat ngan kakakku lagi sorang(ish bape byk kakak daa)..
mcm2 crite kitorang share..
huh..nk taw apa yg kitorang srite...
huhuhu...
peristiwa mlm td...
perghh..dasat2..
sape yg ade tyme tue...
dapat merasai nye..
da la malas nk eloborate lebih2...
kami datang dgn niat yang baik..
ingin memberi keprihatinan kami kepada adik2 di sana..
dan nk beri sokongan moral pada ustaz n ustazah yg akan bertugas ditempat lain..
malangnya niat kami disalahertikan..

huhuhu...
berbalik kepada crite kakakku yg excited pasal blog nie..
tghr td siap kol lagi nk taw ape crite ngan blog tue...
erm...
wahai kakak kesayangku sekalian..
adikmu ni da pon menyiapkan emel dan juga blog tue..
tp masih lagi under construction..
harap semuanya berpuas hati k..
da lama lilo x godek2 blog nie..blog lilo pon da berhabuk taw...
lpas ni jgn lak suh buat mespes lak..
hehehe...

hurm korang mesti tertanya2 kan apa la
kakak2ku nk buat dgn blog nie..
ekceli kitorang ade create satu blog khas tuk gurlz yg cantek sahaja...
so klu nk taw...
tunggu perlancaran nya k...

daaaaa

Friday, October 26, 2007

u only one!!!




salam...

hari nie aku sedey giler...

sbb pagi td aku gi keje x dapat salam ngan mama n mama xbg pon kucupan mesra yg selalu dia bg kt aku tiap2 pagi b4 aku gi keje..

paling menyedihkan aku hulurkan tgn,mama kata "xpayah"..

arghh...suck nye aku nie...


aku taw aku ada buat silap dgn dia..

sbb tu aku nk minta maaf..


ni semua gara-gara laptop..

aku nk bawa pi keje tp mama nk guna kat umah..

klu aku x berebut laptop aku ngan mama..

semua xkan terjadi..

aku pon satu...keras hati..xnk mengalah...

agaknye lagi mama bengang..coz ym aku kongsi ngan mama..

dia x dpt buka sbb psword aku da tukar..


mama..

angah tahu mama kechik hati ngan angah..

sejak akhir2 ni angah selalu sakitkan hati mama kan...

suka buat hal kan..

kekadang agh buat rumah tu macam hotel..

kuar umah awal pagi..

blk lewat malam..

mungkin kita da xmesra mcm dulu...

xde crite nk dikongsi..

x buat kerja umah sama2...

xmkn bersama...

tp mama, agh tetap sayang kan mama selagi agh masih bernyawa..

angah nk memohon kemaafan andai kata angah buat mama terasa hati...

walaupon angah nmpk ego...

tp disebalik ke-ego an angah, agh sgt2 perlukan mama..


i luv u mama!!!

Good Luck!!



DEAR MY FRIENDS,




na,wana,mena,ana,dyana,shy,pekja,aidafaiz,din,mamat,gadapi..


bach part 5 in town plannning, uitm shah alam..


fara nk wish u all good luck in ur exam this week..


walaupon fara x bersama ngan korang..


fara tetap igt korang..jgn stress bila jawab exam k...




na..


jgn smpi x tdo mlm k nk stdy..


klu b ade ngan na kita leh stdy sama2 kan..


b percaya na boleh buat yg terbaik..


b nk na kekalkan 3pointer n above taw...




okiela..


all the best to all of u..
CHAIYOK..CHAIYOK..!!!

nt abes exam kita konvoi raya k..


rindu la..

LiLo

Related Posts with Thumbnails