Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 31, 2007

~Blog~

salam ols..
selamat pagi n tghr...
hari nie aku masuk je opis..
terus buka emel, mespes, dfc n others blogger...
hari ni xla banyak la emel yg aku dapat...
tp aku dpt dr seseorang daripada kakakku...
subject emel tue "our blog"..
huhuhu..
rupa2nya kakakku ni x tdo mlm excited nk buat blog...
aku baca satu persatu content dlm emel yg kakakku send..
wah2..byknye idea dia..

okiela..kerna nk penuhi permintaan kakakku tu..
aku pon buat la gak hr nie..
walaupon keje opis menimbun tepi mata...
hanya sempat aku pandang jer..
bila la nk buat...
petang ni or mlm nie..
xpe...boleh siap before jumaat nie..



pagi td aku sempat gak la chat ngan kakakku lagi sorang(ish bape byk kakak daa)..
mcm2 crite kitorang share..
huh..nk taw apa yg kitorang srite...
huhuhu...
peristiwa mlm td...
perghh..dasat2..
sape yg ade tyme tue...
dapat merasai nye..
da la malas nk eloborate lebih2...
kami datang dgn niat yang baik..
ingin memberi keprihatinan kami kepada adik2 di sana..
dan nk beri sokongan moral pada ustaz n ustazah yg akan bertugas ditempat lain..
malangnya niat kami disalahertikan..

huhuhu...
berbalik kepada crite kakakku yg excited pasal blog nie..
tghr td siap kol lagi nk taw ape crite ngan blog tue...
erm...
wahai kakak kesayangku sekalian..
adikmu ni da pon menyiapkan emel dan juga blog tue..
tp masih lagi under construction..
harap semuanya berpuas hati k..
da lama lilo x godek2 blog nie..blog lilo pon da berhabuk taw...
lpas ni jgn lak suh buat mespes lak..
hehehe...

hurm korang mesti tertanya2 kan apa la
kakak2ku nk buat dgn blog nie..
ekceli kitorang ade create satu blog khas tuk gurlz yg cantek sahaja...
so klu nk taw...
tunggu perlancaran nya k...

daaaaa

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails