Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 5, 2007

Qazt-happy belated day



Ni Qazt..my roomate tyme aku blaja kat shah alam dulu..roomate aku ade 4org termasuk aku..qazt ni org sarawak..mix cina melanau ..erm kenapa aku tetiba jerk yer crite pasal dia..
rindu ke aku kat dia..of coz la..coz dah dekat 6 bulan x jumpa..msg pon jarang apatah agy call..ekceli aku nk wish besday dia yang da lepas..1 november...aku boleh lpe besday dia...ish..ish..kawan jenis apa la aku nie kan...

qazt nie ske tolong aku taw tyme aku blaja dlu2...bila assignment aku berlambak2, dia la yg banyak tolong aku...bukannye aku yg dera dia yer..dia yg nk tolong aku...aku igt agy..tyme tu aku kne buat drawing..n then da siap drawing kne color..aku bab kaler mengaler nie mmg failed..da la gune color apa ntah...macam air...adosss..boleh lpe lak nme kaler..br 5 bulan aku tgglkan kolej..semua pon bleh lpe..jgn name pakwe pon aku boleh lpe da r...hehehhe..klu sala teknik mengaler, mmg berbelak la aku nye pelan..

qazt ni jenis yg rajin..aku lak jenis yg manja...dlm bilik dia la rajin cuci pinggan or buat air...aku ni jenis yg taw minum jerk...hehhehe....beruntung sape dapat qazt nie taw...aku ske bila tyme dia tgh bercakap on the phone...kekadang boleh buat aku tergelak la...nk taw sebab apa..sbb dia ckp sarawak yg aku lansung x paham...lagi satu dia ckp laju je mcm keretapi taw..non stop..tu yg best nya qazt ni..x penah lokek dengan ilmu n senyuman...

qazt..farah nk wish happy belated day..semoga gembira selalu..igt stitch igt fara k..
daaaa

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails