Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, November 27, 2007

~new family~

semalam aku tengok aksi murai..dafi compete ngan fan dia..erm org kata muka si OWN tu similar dafi..erm ade ker...ntah x nmpk pon...aku kne tgk face to face ngan DAFI n OWN, baru aku taw sama ke x...hehehe...

masa aku tgk aksi murai tu, RUBY datang baring sebelah aku...da lama aku x usap dia...rindu ngan bulu2 dia yg lembut tue...tp aku rasa cam pelik tgk body si RUBY nie..apsal lain jerk...eh..perut dia da kempis la...xmakan ker..atau rindu ngan aku sampi jadi mcm tue...tetiba br aku teringat...RUBY bunting!!!...

wow hepi giler aku tyme tue...dapat baby baru...tapi aku x gi tgk pon..mcm ner rupa anak ruby n brape byk yg dilahirkan si RUBY nie..takut RUBY marah lak klu aku gi lawat anak dia nt..maunya si RUBY tue nyorok anak dia kat mane2 ntah... dengan manja nya aku pon belai RUBY nie...mcm nk perhatian la kan...bila tyme aku nk pi toilet , RUBY pon ikut aku..so aku taw la yang RUBY ni haus...biasala lepas beranak mesti asyik laparkan..nk kene susukan baby lagi..

nanti bila ade masa yg sesuai aku snap anak2 ruby tue...maklumla usia x smpi seminggu lagi...so x nmpk kecomelan lagi..nanti org igt anak tikus lak...hehehe...

okie daaa....

2 comments:

ray eusouff said...

ruby dah beranak ???? aiyoooo
lepas pantang nanti bawak la ruby ke event dafi tu...bawak anak2 sekali...sekepala RM25 ya...kekekkek

Farazila said...

uiks..ape lak kene bayar..xde maknenya lilo nk bawa tyme event dafi tue..maunya nt ade yg pijak baby tue...

xkan kne bayar kot.. RUBY tempat dia kan atas stage bukan atas kerusi..hehehe....lagipon dia xmakan2 makanan tue semua..

lilo igt nk bg dafi bela la baby si RUBY tue..dafi kan suke kucen boleh jadikan hadiah tuk besday dafi..hehehhe

:)

LiLo

Related Posts with Thumbnails