Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, November 28, 2007

Convocation Day - part 2

Ni semua pic aku selepas majlis Konvo..erm perasaan berdebar2 kat dlm dewan da berkurangan...masa aku tgh mempersiapkan diri aku sblm nk amek gambar kat studio wit my parents, aku terdengar ade org panggil nama aku...


" LiLo !!!"


Macam kenal suara tue..rupa2 nya Azim n Fit datang...aku x sangka diorang akan datang...sebab azim bg msg kate dia nk anta Asim ke KLIA...ekceli aku baru je ajak diorang pagi td..masa tue aku dlm kete otw nk gi UITM, sambil drive aku msg r diorang nie....aku memang x ajak sesiapapon datang...juz yg sekitar shah alam jer...lagipon tyme aku convo hari bekerja kan, xkan la nk suruh org yang bekerja cuti semata2 nk tgk aku convo...thanks Azim n Fit datang tyme tue...u makes me happy!!! disebabkan Azim datang so aku minta tolong dia jadi cameraman tuk aku...tanpa disuruh dia snap je pic aku on dat day...thanks Again..


"mana kak lelo nie..penat taw fit tunggu kak lelo..nk x bear nie?"

"Taraaaa....kak lelo dtg... fit, kan kak lelo kata jgn buat muka cmtue..."

:P



"Lalink!! penat taw i cari u tadi dah la MAXIS mcm @$*^%..erghh..nasib u cute sbb tu jumpa gak.."
"la..u baru taw ke i ni cute".. :P
"uiks"

"Lilo Sayang, Congratz..Sudikah Lilo jadi adik ipar ku?"
huh?..err..bukan adik akak baru 10 tahun ker?


"kak lelo..lepas ni pulangkan blk yer bunga tue..fit sewa jerk.. "
???


say "cheese"
"kak emi, mulut lilo dah kebas nie..dari tadi asyik senyum jer.."
"ala lilo..tahan la kejap...try senyum mcm kak emi nie... "

"aiks..masa bila lak azim ade kat sebelah lilo nie..bukan fit ker?"
"jauh sgt camera tue...that y la i dok sebelah u..nt x sempat lak"


" yeay...dah tamat satu level..hurm x sabar nk ke next level.."
"Lilo..hati2 campak mortar board tue..nt masuk dlm tasik sape yg susah? azim gak.."
"xpe azim..fit da tunggu kat dlm tasik tue"

"akak malam ni kita nk bermukah kat mane?"
"shhh...paparazi ade disebalik pokok tue..nt akak msg"

"kak emi ada apa di sana?"
"ada DAFI..nampak x Dafi atas Star Cruise"


Berlatarbelakangkan Masjid Negeri, Shah Alam


Kak Emi 10 tahun yang lalu di Bandung..

" Lilo, meh sini jubah tue..akak nk lak berposing"
"okie, 10mins five kisses"
"kiss??"
"yup chocolate KISSES"
blurrr

xdapat nk bergambar kat tangga Batu Caves, kat tangga ni pon jadi la...

" kak lelo jom lompat"
"xnkla..nt runtuh jambatan nie taw"

2 comments:

megat said...

congrats lilo
:P
at last berjaya gak yerk
huik
akan ku tunggu gaji pertamau mu itu
hahahahaha

huhuhuhu seronok nyerk korang
:P

im fell guilty lak couse x-dpt join
but maybe next time kot baru ader kesempatan
then lilo
cepat la ambik ijazah lak
:P

najwa aka nana said...

heeeeeee dkt tasik. kn kn?

LiLo

Related Posts with Thumbnails