Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, July 14, 2008

Thanks you Very much- Along


ekceli aku dapat hadiah ni melalui pos. bila tgk pada pengirimnya.. sumpah aku xkenal sapa siti sarah dari melaka. penat lah nk teka2 sape yang bagi kat aku.. aku mana lah ade kirim barang kat sesiapa pon.. buka je bungkusan tue, aku lihat beg tangan yang cantik.. aku suka..tapi..sape pengirim nya..aku belek2 lagi bungkusan tue..at last aku ade nampak satu kad kecik yang bertulis " happy birthday and success " from ielali... baru lah aku tahu rupanya hadiah ini dari kakak aku..
kononnya, dia nk surprise utk aku tp org yang deal dgn kakak aku hantar awal plak kat aku...bukan masa besday aku..hahhahaha...kakak aku suka beli barang online..tu masa mula2 dapat bungkusan, aku igt kakak aku punya..
anyway..angah nk ucapkan terima kasih kerna sudi ingat hari lahir adik mu yang chomel ini..hehhehe

2 comments:

~SYAMELIA~ said...

nica bag la lilo, boleh wat pg dinner...
dilla mmg ada taste...
cool...

dakchomey said...

ala..aku x dpt pown..

LiLo

Related Posts with Thumbnails