Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, July 7, 2008

Big Surprise 4 today!

SURPRISE!!!

yeah smpi skang aku masih terkejut. kenapa? coz aku dapat sedozen Bunga dan juga Kek. ade org hantar kat opis aku atas nama aku. ye lah..nk kata besday aku lmbt agy..bulan depan. n then kek tue pon xde tulis apa2..dan yg penting aku x sure sape yg beri ini semua..ini kali pertama aku dapat surprise mcm nie..


thanks yeah pada anda yg sudi beri sy sejambak bunga dan sebiji kek.walaupon sy x th apa motiff nye sy terima k..hurm myb sempena hari pertama aku ke kuliah kot..hahhaha..i dunno.. hanye si pemberi je yg tahu..



okiela..gtg..dah lewat nk pi kelas..kelas kul 6ptg..

7 comments:

~SYAMELIA~ said...

lilo ada secret admirer....
harus la kecoh se melaya lepas ini....
nk kek skt....

Farazila said...

ekceli it not 4 me..
i'll tell u later k...
:)

btw cake tu dah abes k..celeb besday lilo in advance..hahhaha..

Lina said...

wahh sis..
dpt surprise sehhhh!
mintak sikit kek tu.. nampak sedap jer..

wahh secret admirer seh!
saper?

lotto 649 results said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

eeeeee best kan....
dia nak u rasa bahagia tuuuu

.::c!kzUrA::. said...

wahh bestnyer lilo ni dpt surprise..jeles jer tau! hiks! :)

Farazila said...

nk ke cake tu..sis tolong mkn tuk lina k..

bahgia??
i dont think so..

cik zura nk jeles ngan lilo ke..eh cik zura pon dpt dr sumone kan..hehehhe

LiLo

Related Posts with Thumbnails