Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, April 4, 2008

Genting!!

sorry la aku lewat post abt gi genting hari tue...bila lihat blog kawan2 semua menceritakan benda yang sama..dan x perlulah aku cerita lebih2 kat sini...mcm kawan2 aku yang lain, mereka mmg enjoy, dan aku x nafikan, mmg rase seronok kat sana...tp aku xboleh terlebih excited kan..nt org pelik lak tgk aku nie...

okie, aku bertolak dr umah sekitar kul 12, suppose berkumpul kat umah kak emi kul 11pg, sorry i'm a bit late ard 2hrs gara2 aku men'touch-up' muka aku nie...ampunnnnn kan aku yerp...

sampai2 umah kak emi,aku terus park kete n terus punggah beg masuk dlm kereta Ray..dan aku x sempat nk berpose2 kat umah kak emi (tu ler, sape suruk lambt)...1st tyme tue aku nek kete ngan TUN RAY, bertuah aku kan...fyi, TUN RAY jadi driver aku sepanjang nk ke tempat penginapan..merasalah aku jd 'Boss' sekejap hr tue..selalu aku jer yg drive nk gi mana2 kan...ekekke..jgn marah tun...

bila dah sampai kat Genting Sempah, hujan turun selebat2 nya..sejuk tyme tue..owh ya..aku nk ucapkan TERIMA KASIH byk2 pd 'Bell Boy' yg sanggup menawarkan diri utk mengangkat beg2 aku..huhuhu..

Tyme untuk bersiap2..kami ada masa lbh kurang sejam untuk menjadi chantekkkk..as ussual, kami x lpe utk bergambar...pukul 4 ptg br bertolak dan nek cable car utk ke arena of stars...

aku x gayat masa naik cable car coz aku xnmpk apa2 pon, sbb kabus tebal sgt..dlm cable car aku sempat main mata dengan dgn bdk cina...kiut la..dia asyik tgk aku jer...apsal ekh..(err teruk sgt ke aku make-up)..ekceli masa aku Q budak cina tue dah tarik2 tudung aku...

tiba di Mc Donald, kami jumpa dgn Dafinites yg setia menunggu kami untuk mendapatkan tiket dari Megat...n then Aku,Megat n Tun shoot ke 1st world htel untuk membuat liputan ttg Dafi & ABPBH..kami buat khas utk tatapan Dafinites yer..so jgn lpe layari Dafi-fc k(pomot website..hihii).. lama gak r menunggu kat lobby utk dpt permission ke bilik Dafi..(2-3x aku asyik ke toilet)..thanks to AC benarkan kami jumpa dgn Dafi...

dalam tempoh 2jam dalam arena of stars nie buat aku sering menguap..entahla...myb perfomance yg kurang menarik..lapar..sejuk dan mcm2 lagi la...sempat gak la aku bergosip2 ttg artis dgn megat..eh, lpe lak aku nk story, aku dapat 2 tiket VIP. so aku minta megat jd partner aku malam tue..megat kamo sungguh bergaya la dat nite...da rest semua duduk kat belakang kami jer..xla jauh sgt...

gembira aku bila dafi diumumkan sebagai pemenang artis lelaki baru popular, ye la..aku ni kan salah seorang dari jutaan peminat dafi(berjuta ker?)..haruslah hepi kan..mmg berbaloi bila VIDs semua mengundi dafi utk ABPBH..next year undi agy k....

lepas habis je ABPBH kami pergi makan kat BURGER KING n then terus blk...mcm biasa sempat gak la berposing sakan bila ada je tmpt /background yg agak menarik...kali nie, aku x masukkan pic..tp aku buat slideshow...so guys, hope u hv fun dgn slideshow nie...

ini adalah cerita aku,klu korang nk tahu cerita dari sudut yg berlainan, korang boleh klik kat link nie yer...
TUN
BELL BOY
A.TIMBERLAKE
DIBBY
LYNNY
EMILY

10 comments:

dakchomey said...

asal video ko x leh tgk ar?

[r][a][y] eusouff said...

aiyoooo

drebar la sangattt kan?
hahhahahahha

pario tu bila pakai lagiiiikk

xkan pakai buang kut
hahhahahah

makeup berjam2
apesal ler x suwoh jer megat popokan bedak

murah dan menjimatkan masa

hahahhaha

Farazila said...

miera, boleh jer video tu...
xpe nt kat umah aku tunjukan k...


my luvly drebar,
hehheehe...pario tu cukuplah pki sekali jer...lilo ni ala2 sindabella , diberi masa sehari utk memakai pario tue..hahahha

ayyooo..nk suh megat make-up ker..abes dia touch up lilo gne oil color...mau semingu x ilang nt..

:P

Farazila said...
This comment has been removed by the author.
~SYAMELIA~ said...

lilo... video clip 2 best gils...
i love it so much...
rasa nk menistiskan air mata contact lens masa menontonnya...
bestla...
terimbau all those moments masa 2...

love u, lilo...
n love all of u...

Megat Eusofe said...

huik
ader lagu lorr pic tu
kagum sangat2
:)
rajin tul la budak lilo after x-kerja ngan gomen
laalalallala

Lyn Yusoff said...

sorry late comment..
best lah tgk slide tuh. terharu sgt2.. miss oll those moments tuh..
luv u muuaahhh

neo_19944 said...

aleh dackchomey jeleous nampak...tak dack kita wat vedio lebih baik dari lilo pa kata...kita wat mcm hindustan...

fara said...

lilo. fara bru dpt tgk video lilo.
alaaa lilo.
sweetnye. huhu.mmg terharu sgt!
hee genting is da best!

Farazila said...

kak emi...
jgn ler begitu....
lilo terharu gak nie...
susah nt nk cr contact lens akk yg mahal gitu...

megat,
lorh br pasan ker megat...igt Dr. Joey jer boleh buat pic yg ade lagu..
lilo pon boleh taw..
ehhehehe...
shhh..jgn ckp pasal keje...
diam2 sudah...hehheheh

kak lyn, xpee....
lagi lmbt lagi dah basi kak lyn...
hehehhehe....miss that moment too...

neo..
hahahha, dak chomey mmg cenggitu...apa!!!nk buat ala2 hindustan..okie jer..nt lilo lak nk tgk k..

fara...
br dpt tgk yer..
sweet kan...lilo pon rase mcm tue..
fara da boleh ke view blog lilo..

LiLo

Related Posts with Thumbnails