Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 14, 2008

Makan Malam - sempena ulangtahun perkahwinan mama dan ayah

malam minggu yg lepas, kami meraikan ulang tahun mama n ayah kawen..dah 28 tahun dah....ekceli, aku igt aku nk masak special utk mama n ayah..tp, ayah x bagi coz dia kata aku masak x sedap...huhuhu

n then aku kata lagi yg aku nk buat kek coklat basah..macam yg selalu aku buat tyme aku skolah dulu2..ayah kata, xpayah la susah2...nt kek tu bantut mcm angah gak... huhuu..ade ke patut dia kata kek tu mcm aku..xpatut...isk..isk...

rupa2nya, ayah mmg ada plan baik punyer...ayah sendiri offer utk masak malam tue...dia buat sendri chicken chop n salad..hahhaha...erk aku bt apa yer....hahahha..

ekceli petang tu aku tertido sbb sedih, br je lpas langgar kucen..tu yg aku x tolong ayah aku kat dapur..bangun2 je terus dah separuh siap...hehehe...aku juz hidang je la...seronok sangat makan ramai2, sambil 2 menonton akademi fantasia 6 yg membosankan...

nie la menu makan malam kami..simple jerk..but dibuat dengan penuh kasih sayang...fried fries, coleslaw, ayam goreng n sos black pepper.

nyummy....

sedap salad nie...

seketul ayam pon xmampu aku habiskan..besar sgt...


dear mama n ayah...
semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat kalian..
agh bersyukur berada dlm famili nie..
biar hidup kita sederhana, tp mama dan ayah tetap bersama dgn anak2 mu...
susah senang kita harungi bersama...
luv u mama n ayah..
muahhhxxxx

3 comments:

FAZLIE said...

mmg bangga dilahirkan dalam keluarga ini. walau pun sederhana tapi kami sekeluarga bahgia.

Megat Eusofe said...

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
besarnyaaaaaaaaaaaaaa ayaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nakkkkkkkkkkkkk sketttttttttttttt
:P
huhuuhuhhuhu
lilo
u tahu me nie keturunan musang
sajerk jerk u letak pic ayam golek tu besar2 uhuhuhuhuhuh
me dah la seminggu x-makan nasi nihhhh
huuhuhuhuhuh

cantek la your mom masa muda2 dulu
lalalalalalallaaaa

Farazila said...

errk...
megat u keturunan musang ker....
i igt u keturunan jerung td....
itu la nama dia dugaan megat...
sedap taw ayam tue...ranggup..kalah ayam kfc...ala..u xmkn nasi..tp ayam u boleh ngap kan...

erk...my mom je ke yg cantekkk...
lilo x cantek la...
warghhhhhh....

LiLo

Related Posts with Thumbnails