Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 24, 2008

1 4 3 - Lilo N Stitch




Tajuk : Lost in America
ekceli stitch bukan sesat kat america yer...tp spaceship dia terhempas kat kepulauan hawaii..so stitch ni bertemu lilo kat sana...sedih bila tgk vid ni..vid ni menunjukkan stitch hampir mati di pangkuan lilo..lilo teringat balik kenangan diantara dia dan stitch...tp sbnrnya stitch xmati , cuma kuasa dia dah berkurangan...stitch ni comei kan...




Tajuk : Happy Birthday From Stitch
cute kan tgk stitch gaya ala-ala Elvis Presley nyanyi lagu besday...so cute...so lagu besday ni dituju khas utk mereka yg nk sambut besday k sepanjang tahun nie..hahhahah....




Tajuk : Angel Bossy
x suke..xsuke..aku x suke si angel ni taw...sibuk je nk hidup dalam dunia stitch..cukuplah ade aku sorang je dalam dunia stitch..nk goda-goda stitch lak...hurmmmpphh...fyi, angel ni special appearance dalam lilo n stitch the series..klu filem, DVD xsilap aku angel ni ada dalam crite leroy and stitch( aku x tgk agy)..jeles aku taw...isk...



2 comments:

~SYAMELIA~ said...

chumell... chumelll, chumelll dan chumell...

sow kiyut la...

akak tgk muka lilo(stitch nyer lilo) mcm nk sama lak dgn muka lilo (farazila bakarin)...
hikhikhik.....

ps: apa yg 143?

Farazila said...

heheh..
cumel ka...

errr...
sama ker...hahahhaha....
tang mana yg sama tu kak emi..
suka karakter 'lilo' dalam tue...
klakar tgk bila 'lilo' menari n tgh marah..

akk nk taw...
ade satu film ttg stitch kan...stitch mati..tyme tu part sedih sangat taw...at last, lilo datang dan dapat hidupkn stitch blk..

LiLo

Related Posts with Thumbnails