Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 14, 2008

si kecil molek..

Semalam aku ngan mama n ayah lawat sepupu aku yg baru seminggu bersalin..saje nk tgk baby chumel dia...


ini hadiah dari aunty farah to rayyan...nt nk jumpa aunty farah jgn lpe pki baju ni taw...cantekk kan???ekceli hadiah nie dah dekat 2 bln aku simpan dlm my car..nk bg kat org lain..tp rezeki baby ni la plak..


ini plak dari my sis..hahaah...nk ketawa aku...coz baby ni baby laki dia lak beli baju utk gurl..salah information..ni husband sepupu aku la bt hal..kecoh kata ank kembar perempuan..


baby ni tgh nyenyak tidor..erkk..aku lpe sapa nama dia ntah..panjang sangat...muhammad _________ rayyan..isk..isk..nama anak zaman skang ni punya lah pjg..ssh nk menyebut nye...nt panggil punyalah pendek..bt hiasan je nama tu kan..hehehhe


kechik2 lagi dah pandai buat muncung itik..dah besar sok boleh la ikat ngan reben..hehehhe

2 comments:

Kalar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kagahn said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LiLo

Related Posts with Thumbnails