Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, March 24, 2008

Thanks Murai.com.my





Thanks God...
aku dapat panggilan dari MURAI.COM juz now, dan aku x sangka aku menang 2 tiket VIP ke ABPBH ahad nie..

hahaha...cuma org murai jer yg tahu mcm ner reaksi aku td(u know who u r)..hampir sakit tekak dibuatnya...

aku igt dia call td pasal nk bincang kerjasama yg DFC nk buat..rupa2nya lain..padanlah siap pggl nama penuh aku lagi..ahakzz....

hurm camnernye aku boleh dapat tiket nie...ekceli aku saja2 masuk contest yg dianjurkan oleh Murai.Com.. ada lah beberapa soklan yang diajukan n aku isi slogan yg ntah apa2 ntah..

aku nk ucapkan terima kasih pada murai bg 2 tiket vip nie...mula2 nya aku nk ajak kak emi join aku, bila kakak aku dpt tahu, dia pon nk join gak..nmpknya aku pergi dgn kakak aku..

dalam pada tue, aku pon nk bersama keluarga DFC aku...camne nieh?????tp Kak emi simpan satu tiket untuk lilo yer..mana lah tahu lilo ubah pikiran nk join korang ker...

1 comment:

dakchomey said...

ala...ko jual je la tiket vip ko..leh wat duit minyak..

LiLo

Related Posts with Thumbnails