Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, March 12, 2008

Aku Dalam Dilemma

semalam balik dari keje, sambil menonton cerita Bella, aku dapat message from my ex-roomate(Adia) masa kolej dulu...aku yg tgh baring2 terus terduduk bila baca msg tersebut..aku terkesima..betulkah apa yg aku baca..

sungguh aku x sangka.. Adia akan melangsungkan perkahwinan bulan jun nie..Adia jemput aku hadir majlis perkahwinannya kat INTEKMA pada 7 June 2008..yang aku terperanjat kerna x pernah pon bgtaw yg Adia serius dgn teman baru Adia..Setahu aku Adia ni jenis yang gile2 skit..xpernah serius dlm sesuatu hubungan..lagipon Adia dan aku sama baya dan masih lagi menuntut di UITM..

Gosh...aku lpe dah dekat 6 bulan aku lost contact ngan Adia..mmg la aku byk benda yg aku x tahu pasal Adia..Walau mcm mana pon aku doakan KEBAHGIAAN & KERAHMATAN dalam rumah tangga yang bakal Adia bina nanti..

Nampak gayanya Adia pecah rekod kawen dulu diantara kami berempat..aku ingat masa dulu2, korang selalu kata Aku yang akan kahwen dulu kan...hahha..kali nie jelas berbeza sekali, mungkin diantara kita berempat, aku yg terakhir...aku x kisah pon...yang aku tahu aku masih muda untuk memikirkan hal2 org dewasa nie... hahhaha,muda ker aku nie...

Alamak...tarikh Adia nk kawen tu jatuh tarikh Aku nk bt trip nt...errrmmm..mcm ner nie...aku tingin sgt2 nk pegi majlis perkahwinan Adia, coz diantara byk2 kawan aku, Adia yg pertama kawen dulu..klu jadi rancangan yg aku rancang bersama VID yang lain utk DFC nanti, pon nk buat pada tarikh yg sama..dua2 benda penting untuk aku...

3 comments:

KC said...

lilo..
sian la kt u..

klu i pon dalam dilema...
yala mesti kita nak pegi kan kawin kawan yg pertama n pegi DFC event either..

huhu
sabar k..

~SYAMELIA~ said...

alamak lilo... kalu cam2 akak pun dlm dilema.. kalu ada wedding dkt INTEKMA, nampak gaya susah la akak nk cuti ms 2.... uwaaaa.....

neo_19944 said...

pikir mana yg terbaik buat lilo..kawan atau DFC

LiLo

Related Posts with Thumbnails