Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, March 1, 2008

-My New Hair-

"my hair after trim, before experiment"

salam ols..

Pagi td aku dpt call from my sis, dia suruh aku teman dia kat salon...at noon, baru aku sampai...sampai2 jer terus di belek2 rambut aku...

Along: ngah, nk potong rambut x? rambut dah panjang tue..

Angah: erk..nk potong lagi?..style camner plak..
Along:ala..rambut mcm rihanna tue...pastu kan..aku nk buat eksperimen skit rambut ko tue..
Angah:nak buat per?
Along:ko tgk je la nt...
Angah: ??

selepas 2jam setengah, barulah selesai segala2nya..pagi td aku dh shampoo rambut, so xperlu nk cuci lagi...1 step, my sis terus blow rambut, after that dia pon cut rambut, pendek paras bahu..then dia pon color rambut aku, rmbut aku disaunakan (erk..xtahu apa nama benda tu)lastly cuci n blow...ekceli ade 4 warna dia guna,aku pon x tahu sgt..ni 1st tyme aku color rambut..before ni just highlight jer...rupa2nya ini eksperimen dia..
fyi, my sis kata,eksperimen dia x berapa menjadi..supposely warna dia lagi menyerlah..bagi aku..itu pon dah cukup terang...kemudian didatangi plak kak nurul, dia kata dah okie but nk ikut teori dia kne guna bleach, then br sapu color..Bleach??abeslah rosak rambut aku..owh tidakk!!!



"after experiment..taraa...."

p/s:alamakkk..rambut aku dah berkarat....help!!!!!

2 comments:

fara said...

lilo! lawanye rmbut lilo! FARA SUKA! :D

Lyn Yusoff said...

cantikkkkk

LiLo

Related Posts with Thumbnails