Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, November 11, 2009

seram

selepas sahaja menyiapkan tugasan utk mlm ini, tepat jam 6.30 petang aku pun terus bergegas keluar dari opis..suasana opis agak sunyi sbb aku merupakan orang yang terakhir pulang..selalunya aku akan singgah ke toilet before blk..as usual aku pon pergi la toilet tp rs lain mcm...rs mcm ade org ikut jer....huhuhu..ni semua gara2 pic kak huda potostat n then dia lekat kat partition tempat dia...kalau nk ke toilet aku mesti lalu kat tmpt dia...

korang taw x dia letak pic apa???tghr td dia g fotostet muka dia..dah la gambaran tu black n white..dgn mata n bibir tertutup rapat..tudung dia plak seolah2 mcm kain kafan...coz dlm tu nmpk wana putih..terasa mcm po*o*g..huhuh..menyeramkan...nasib x de bunjut jerr...aku pon tegur la kak huda...

saya : akak, ni pic sape? kenapa letak pic tu kat situ?

kak huda : tu pic akk la...akk fotostet td..npe lain ker?(jawab sambil suruh aku bt gak mcm dia)

saya : er xnmpk mcm akk lah..igt mak akk td..menyeramkan je lahh

kak huda : lain ekh..sama je lah(ya allah still xphm2 maksud aku)

mungkin bagi kak huda pic tu nmpk biasa, tp dr pandangan aku...aku nmpk sesuatu yg lain..sejak peritiwa td..aku mcm takut2 je nk gi toilet sorang2..toilet ni plak letak kat belakang skali...ni yg buat aku x berani nk stay back kat opis nie...td sblm nk blk singgah toilet jp tp aku lalu tmpt kak huda tnpa pandang ke meja dia..aku pandang lantai jer...dah la abg jikin blk awal..x teman aku pon..huhuhuhu.....

p/s: x kesempatan nk publish pic tu coz xde kamera lerr

1 comment:

edzlin007 said...

LOL. adeh. kalo saya pun, saya buat mcm lilo jg. mmg seram

LiLo

Related Posts with Thumbnails