Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, November 10, 2009

Pertandingan Kuiz Selangor




seperti tajuk yang tertera diatas, aku telah join pertandingan kuiz selangor pada bulan julai 2009..pasukan aku yang terdiri daripada 2 peserta lelaki(tok zam, din) dan 2 peserta perempuan(me and kak ina)..kak ina merupakan peserta simpanan..ye r mana taw tetiba ada diantara kami pengsan ke gugup ke so leh lah kak ina ganti antara kami.. :p sebelum ini kami johan dalam pertandingan peringkat jabatan..bila dah johan naik ke peringkat daerah plak..




so ini adalah antara gambar kenangan kami bersama peserta johan, dan tempat ketiga serta kakitangan PPAS...pasukan aku dapat tempat kedua...yang tgh2 tu pengarah PPAS..lupa da sape namanya...soalan nye amat meluas...dan ternyata ade yg kami x tahu..dan ade satu soklan tu tnye mengenai Orang Besar Daerah Gombak dan kami ni pulak wakil dari daerah gombak klu silap jawab mmg masak r kene ketawa ngan penonton...huhuhu..alhamdulillah jawapan betul...

ekceli kami x bawa penyokong untuk menyokong kami tp ade daerah lain siap bawa penyokong..yang best nye bila pasukan diorang x dpt masuk final, penyokong diorang siap sokong team kami..terasa kami dihargai..berbekalkan semangat n tepukan diorang..kami try our best lah...

masa mula2 nak daftar pertandingan pada hari tue..kami agak gerun lah coz ini kali pertama kami join and then peserta plak bawa buku yang tebal2 pelbagai notes dan kami plak datang melenggang jer...time tu dah x confident dah..tgk yg masuk2 tue kebanyakkan dah berumur..so maybe diorang lebih berpengalaman dari kami...

aku msg kat boss aku suh bagi semangat kat kami..then dia ckp kalau menang dia belanja kami lunch kalu tmpt kedua dia belanja breakfast roti canai yg sedap...so dapat lah kami merasa roti canai ittew...okiela tu kan..so dapat lah kami berempat beramas mesra dgn boss kami...huhuhuh 1st tyme tu bekpes ngan boss taw..

kami dapat hadiah berupa trofi , 2 buah buku, goodie bag and set stationery.

p/s: teringin lagi nk join...

5 comments:

Muhammad said...

loh...baru nak undi sms..kasi u menang lilo...hoohohohooo
:P

congrats..dear

Abir Abhar said...

suka perenggan terakhir..
byk drag ye..
hehe

bellar0ssa said...

walla.hebatnye.hehehhehe.congrate tau~

Farazila said...

megat..

erm u nk undi kesian ke..xpayah lerr

abir..
ye ke suka..
hehhe..

bella..
erm rezeki je tue...
dah nasib badan..

edzlin007 said...

waaa ok la tu tempat kedua. dapat mkn roti canai lg.hehe

LiLo

Related Posts with Thumbnails