Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, November 20, 2009

live

gambar ni diambil sebelum perlawanan bola sepak Malaysia dengan Uzbekistan di stadium bukit jalil 2 hr yg lalu.....pic ni pon atas belas ikhsan my friend la...aku xde kamera ...huhuh...aku minta sekeping jer...kebetulan aku pon pki tema yg sama...kuning hitam...gigih gils pas keje terus rushing gi stadium..otw nk ke stadium singgah umah jap tukar baju...xkan le nk pi pakai bj kurung kot kan..huhuhu..nasib baik member2 aku x hangin tunggu aku..huhuhu..sorry i'm bit late..


owh ni 1st tyme aku gi tgk bola sec live..ekceli aku teringin sgt2 nk tgk bola ni live...masa msia lawan Man U dulu pon teringin..tp xde sesiapa nk ajak aku...aku suka xrmai org la...klu crowded mau aku pon naik lemas..ngan bising2 lagi...tp sbb nk merasai suasana aku redah je..mmg puas la tgk depan2 nie...ekceli aku suka tgk gelagat penonton..mcm2 feel diorang ni taw...tp kan..nmpk org kechik sgt...tak nmpk sape yg main..hanye berpandukan nombor pada jersi pemain...mmg la ade skrin..tp teleng r kepala klu tgk skrin....thanks yea kawan2(niezam,mie and wana) yang ajak aku dan memenuhi permintaan aku....korang mmg best lorh..hikhikhik...

erm..anyway..aku ade satu lagi permintaan..aku teringin nk tgk live perlumbaan F1 kat sepang plak...so klu sesiapa yg nk tgk F1 tp xde kawan..aku sudi jadi peneman..tapi bayarkan aku tiket le...huhuhu...serius ni..aku xpenah jejak sane....teringin juga nk dgr bunyi bising kereta tgh berlumba plak...best..best...

2 comments:

Bintang Hati said...

hye akak,

hani xtaw pon..
spe mnang erk?
hahahhaha..

Farazila said...

hahaha,,

erm mmg la..x di war2 kan sgt pasal perlawanan nie..kebetulan kawan akk dgr radio..tu yg ajak tue..

erm..bukan malaysia yg menang..

LiLo

Related Posts with Thumbnails