Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, November 19, 2009

Kesian Kamu Injured!


smlm ms i call u...i x tak taw yg u injured...ye la..almost 3days kita x berhubung kan...i malas nk kaco u..i taw u owez busy kan...dgn asgmnt n presentation kan..camne la u boleh injured masa main bola nie...len kali sepak bola ..bukan sepak angin taw...hihihi...u ckp lutut kanan u bengkak kan..hopefully dah surut...sian kamu xdpt gi kelas..nape x suh diorang kat sana sediakan wheelchair utk u..hikhik..x pon tongkat...mesty ramai aweks2 kat sne simpathy kat u kan...ahakzzz...nasib baik la i jauh dr u...klu ade lagi i ketuk lutut u tu taw..xde maknanye i nk urut2...hehehe..juz kidding, jgn amek hati okiess...xpe pasni kalau u dah recovered, u main la bola..sihat utk tubuh badan u tue..ekceli tang perut..hehehe..(aku ckp je org..perut aku pun sama gaks)

erm...ade ke patut u ckp kawan2 i bodo coz support team bola malaysia semalam..tak bek taw....i taw la pemain diorang tu hampeh...main ntah pape ntah kan...i pon geram gak semalam tgk diorang main..tp kami semua ade semangat cintakan negara..dats y kami jd supporter utk pemain malaysia..hidup malaysia...hahahha...poyo je kan...xpe2...nt kalau u main bola..i support u gak ...ekekekke...

hurm...his name fiqry..i kenal dia dah lama...since raya br kami keep in touch...itupon coz i cr dia blk...jejak kasih gituuu....ahakz...so skang ni dia jauh sgt ngan i coz dia dapat keje kat sebuah ipt..xpe r..asalkan still leh msg n contact..nt bila dia blk umah family dia kat sini..barula kami jumpa lagi...thanks being part of me for a while..

4 comments:

♥Syamelia♥ said...

lilo.......
ehem ehem...
is there anything yang lilo nak share dgn akak???

btw, hope he will get well soon...

Farazila said...

kak emi...

hahah..share..kita jumpa nt kita share...ala xpape pon la kak...

lilo rs dia dah okie la...dah sehat kot..

Bintang Hati said...

hye akak..

owh nih la insan yg dok jauh dr akak ye?
hehhehe..
sma la hani dok putrajaya n ijad dok perlis..
tu pon jmpa time kt kampus je..
huhu cuti sem..
wndunya..

p/s: t nk mkn nasi minyak jmput la ye..
hehheh

Farazila said...

ayyo dik...

erm..kalau ade jodoh..ade la yea dik..kami baru je kawan rapat

LiLo

Related Posts with Thumbnails