Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 9, 2009

Rasa dan Luah

erm last week masa tunggu lecturer utk buat presentation..fara pon msg la kawan2 opis untuk hilangkan rase boring..so fara tanya satu soalan kat diorang nie..

"Sekiranya hari ini anda diberi peluang untuk meluahkan perasaan terhadap saya, apa yang ingin anda luahkan?"

tetiba hari tu terasa ingin tahu perasaan diorang kat fara..ne la taw selama bekerja dgn mereka ade sikap yg mengguris hati or ketidakpuasan ker..dapat la perbetul mana yg silap kan..so ini ant jawapan mereka..staff lelaki fara x msg la malas...xyah taw pon x perrr.... :-)

Kak Marina : Sec jujurnya sy suka kwn dgn awak sbb awk mmg ada ciri2 seorg shbt yg d perlukan oleh semua... (erm..apa ciri2 tu yea...)

Iana : Sy suka kwn dgn awak.sbb best..huhuu..luv u buddy!!!(best ker? tp kita mmg gila2 kan)

Kak Suria : I love u my dear. :-)(yeap..luv u too kak su)

Kak Miza : Harap kita dpt jd kwn selamanye.. best dpt kawan cam fara ek..(fara pon..suka akk juga)

Ira : Sy nak kawen la fara..huhuhuh(erkk..kita kawin sama2 nk x?)LoL

dear readers.
if let say u all pon nk luahkan apa shj buat fara..just write some comment here..fara x kisah..comment positive or negative...fara pon ade juga kelemahan and u all adalah 'cermin' saya juga kan!!!

2 comments:

edzlin007 said...

errm sbb kita tak penah jumpa (ntah2 penah selisih bahu dlm show dafi)

berdasarkan yg saya baca ari2 d sini (kalo mu update la)

saya rasa lilo seorg yg tabah dan rajin keje/belajar.

Farazila said...

owh..

kerja dan belajar adalah satu keperluan di masa kini edz..
dua2 benda yang amat berharga...

LiLo

Related Posts with Thumbnails