Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, November 22, 2009

berlagaknyerrrr

hey hellow....

igt muko ko tue chantekk sgt ke nk berlagak diva....igt ko pemes ke nak meninggi diri....eleh br setakat jd emcee n bdn mcm sotong...nk berlagak ngan aku ..aku taw aku ni junior ko..xkan br 2thn tinggal kan U ko dah x kenal junior ko yg comel lote nieh...

geram nieh....semalam jumpa senior aku kat sebuah rest nasi ayam di sek7...makan2 pas abes sesi menghentam aku pagi td kat fakulti..aku dah la mood tgh swing2 pg td.leh la senior aku ni bt muka kekwat....

dia masuk je rest tue..aku dr jauh nmpk dia..dah senyum2 kat dia..siap bgtaw kat member aku si Fiza agy..."eh fizah..tu senior kita r...""haah la"..aku plak yg lebih beriya..then dia masuk tanpa buat2 x kenal kitorang..nasib baik ade opis mate mady tegur kitorang...siap tnye pegy tak event dinner planning lagik...okie je tegur...

hekeleh....menyirap aku tyme tu...aku ckp ngan fiza..jomla blah..meluat tgk..rase kebengangan aku sampi aku nk delete pic convo aku ngan dia..menyesal aku bergambar dgn dia...klu pic tu ade kat tgn..dah lama aku koyak2 kan muka dia...

beb...dunia planning ni kechik je beb...mana2 gi ko jmpa org yg sama gak...aku taw la aku ni kuli agy..mne taw bila rezeki berpihak pada aku...ko siap...jgn smpi ko nk sumbit proposal ko nt..aku xnk sign..br padan muka ko...

alah..setakat kebolehan ko menari mcm sotong xyah nk tunjuk hebat lah....kalau diri tue rs mcm diva sgt kan...tp klu hati tu busuk...eeuuwwww...sape ntah nk respect...phuihhhhh...

arghhhhhh...geram...

3 comments:

♥Syamelia♥ said...

sabar yer lilo...
biar la org buat kita...
dia x realize yg dunia ni kecik jer...
kalu akak, wat bodo jer org mcm 2...

bellar0ssa said...

huhu nape ni.. sabarla ye=D

Lina said...

uiksss... sabo zila sabo

LiLo

Related Posts with Thumbnails