Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, November 12, 2009

kemaruk thosai


me : anne..tosai telur onnu..

anne : wokeh..siap!!

itulah menu aku kalau gi kedai mamak pepagi..sekarang ni dah jadi feveret aku untuk breakfast..aish...slalu klu g mamak ku mkn roti telur ke..roti sadin ke..roti tisu ke..skang x lagi...aku x thu kenapa aku suka mkn thosai nie..

klu dulu mama order sure aku xkkan mkn..rs xsdp lah..x kenyang lah...rs tawar n masam je...now..aku rs sedap lah..bukan lah hr2 aku mkn thosai ni...kadang2 je.. dlm seminggu tu ade la 3x..

kalau g kedai mamak dgn mama aku waktu pepagi kan..dia da th nk order aku apa...thosai garing..telur separuh masak n milo ais..yummy...apa nk jadi niehh....tosai.oh tosaiii...


p/s:aihhh.. korang suka x???

6 comments:

edzlin007 said...

saya suka thosai. lebih prefer makan thosai dari roti canai, dan thosai lebih menyihatkan.

Lina said...

akak kurang minat thosai nih slalu klu g kedai mamak order capati

ellenyna said...

tosei mmg sedai kalau org tu pandai buat rencah dia. HAHA.

Farazila said...

edz..

tul tue..menyihatkan...roti canai sdp gak kalu garing2

kak lina..

capati..erm okiela..sumtimes rs cam tepung je kan...

elle..

hehhe...yup..klu kene dgn org nye mmg sedapp..

bellar0ssa said...

huhu,intan xsuke lah tosei..tp kat india ni lagi bst2..meh la fara dtg india..ade tandori roti,butter naan,romali roti..kulcha..bestnye..
hehe..lagi2 mkn dgn chicken or paneer butter masala ke..dhal fry..grilled chicken..yummy.haha..

sakura said...

sep2 kak lilo!!

i love tosai too!! hahaha

LiLo

Related Posts with Thumbnails