Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 23, 2009

henpon oh henpon

haihhh...untuk kesekian kali nyee...kali ke berapa ntah aku tertinggal henpon di rumah...huhuh.. mcm ner leh aku x pasan aku x bawa hp...dah nk smpi opis br ku sedar.....aduih...yg paling best pagi nie aku ade meeting kat SUK Selangor...mati aku..klu org sana kol nk remind aku pasal meeting kul 10...mesty dia igt aku sengaja x pick up phone xnk g meeting....

so apa yg aku buat aku kene kol opis sana g taw aku kene attend meeting pagi nie...dan aku harap xde org yg penting2 call aku la...kalau ayah ni sure dah bising aku asyik tinggal henpon..hehehe...dia mesti kata..lain kali gantung henpon tu kat leher...xde la ilang o tertinggal...hahahha...

aku harap mama jadi operator la untuk pick up my phone 4 today..hihihih...
owh yea...if kak emi ade bc blog lilo pagi nie...lilo juz nk inform lilo xdpt nk join our discussion mlm ni..nt lilo bg surat tunjuk sebab k...i'm sorry...

1 comment:

bellar0ssa said...

hmm kalo mak intan kan.ha naseb baik yg private tu melekat..kalo x..haha.. nk buang air,pastu baru teringat tertinggal kat umah cmne la tu kan..hehe

LiLo

Related Posts with Thumbnails