Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, February 27, 2010

Famili Day Pej Tanah Gombak 2010

last 2 weeks...aisehh apsal crite lama nie...ah..nevamind...opis sy ade bt hari keluarga di glory beach resort 2 hr 1 mlm..tahun sebelum ni buat di FRIM..not bad la..juz sukaneka je..tp tahun ni grand skit buat luar Selangor dan ade dinner skali...wah..bukan main agy, adiah dia besar2 semuanya....




telematch ini diadakan masa petang hari pertama..masa ini saya belum dtg agy..mmg niat di hati nk skip telematch nie...segan maa...perempuan unit sy ade berapa kerat..huhuhuhu...hati gumbira, masing2 dapat hadiah..err...sy x sure sape mereka ini..tgk muka kenal but nama x taw..huhuu...jgn marah yea....




ceria x budak2 laki opis...dari yg ke muda hinggalah dewasa..sporting gils...masa ni lah mereka2 ini tunjuk kehebatan masing2...dgn membawa isteri n anak2 tercinta....klu x disoroknye kt umah...haha..opss...sory...sy tipu jer...



ini lah orang kuat opis aku...Pn Azla merupakan ADO Pembangunan( ass. District Officer) dan En Shukri CADO Tanah (chief asst. D O)...masa ni mereka sedang memerhati budak2 yg buat rehearsal utk mlm ni...i guess..


Din...nama pendek..nama panjang sy x sure...sy pernah satu sekolah dgn dia..sy rs dia x kenal sy coz ms tu sy comot..hhihihi...masa ni din rehearsal utk competiton karoeke yg diadakan pd sebelah mlm...x silap sy dia nyanyi lagu faizal tahir kot..ahh..saya dah lupa..hihi..but not bad suara kamu tu....


ini abg badrul..or bad...ajk hadiah..err betul ker..entahlah..sape suh duduk sebelah hadiah kan...hadiah2 di belakang tu semua untuk cabutan bertuah...best2..hampir separuh staff dapat hadiah yang disertakan...

ini makcik yana penjual grg pisang..upsss...bukan yea..ini hanya sekadar lakonan semata2...unit kami buat persembahan sketsa pendek dan di akhiri dgn boria..ewahh...haha....jgn x percaya yea...kami semua ada bakat terpendam..tp mlngnya xde sape rekod persembahan kami...persembahan kami dapat tempat ke tiga..trivia: hanya 30min shj rehearsal sehari sebelum persembahan dan xpernah bt persediaan..

hehe..mcm biasalah..klu xde pic saya dalam blog saya x sah lah kn...so saya mesti nk interprem gak...partner sy di sana ialah iera..kemana2 mmg kami berdua jer...iera..sy suka pic kamu yg nie..kamu nmpk menggoda...

inilah sebahagian unit PLB(pem luar bandar) dimana mereka2 ini lah seperti ayah, kakak serta abg2 sy..memang saling concern wit each other walaupon sumtimes mereka2 ini menjengkelkan...hihii...the best part, unit lain selalu iri hati dgn unit sy...sbb bg sy kami mempunyai semangat kekeluargaan yang amat erat berbanding mereka yg lain...see..i told u already, hanya ade 3perempuan yg cumel jer dlm unit sy..ermm...saya comel macam LILO x..hihihiekh.. korang..nk kenal x dgn Tuan D O Gombak...cuba cari yg paling ensem...tu lah dia..ala..yg tgh2 tue....ensem kan????


bertuah x saya??alhamdulillah...rezeki di tangan sy lagi...sy dapat hadiah sempena cabutan bertuah..tahun lepas sy dapat...2nd prize..dpt mini bar..tahun ni pulak sy dapat iron baju..

ini hadiah kedua sy dapat..hihihi..cuba teka sy dapat apa???percaya x klu sy ckp sy menang best dress dinner? malam tu temanya adalah FLORA dan FAUNA..hahaha..opcoz x percaya kan...hihihi....sbb sy bukanlah seorang yg pandai bergaya..sy jenis yg tangkap muat je..harap2 sy x akan masuk ranc tangkap muat astro..malu ler... ok...anda rasa saya patut x menang best dress malam tue???

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I


taraaaa...




err..apa pendapat kamu?



p/s:credit pic to adik n yana...

7 comments:

edzlin007 said...

waaa sangatlah ceria kamu lilo.

dakchomey said...

ahaks..kuar gak gamba tue...

~aSHa~ said...

wah mmg patut menang pun, kalo akak jadi juri..sure akak pilih yu jadi pemenang...mmg flora tul...idea sape tu? nice

a'ah iera tu nampak mengoda..dh kawin ke belum...ops?

Farazila said...

edz..

yup lilo mmg ceria...ceria seperti flora yg warna warnie...

Farazila said...

dakchomey

hehe....sekeping je kuar...xleh letak manyak2..huhuhuh

Farazila said...

kak asha

erm gabungan dari 3 orang..iaitu sy, my sista and my sis's friend...thank juga kat both of them coz make over saya...

haha..iera tubelum kawen agy.....nk mencalonkan ker?hikhikhik...

Anonymous said...

Suka tengok pic tgh dok pegang kotak diahhh

LiLo

Related Posts with Thumbnails