Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, February 7, 2010

Present

saya x tahu kenapa saya murah rezeki sgt2 bulan lepas...2 orang rakan opis sy bg saya hadiah padahal birthday sy dah lepas beberapa bulan yang sudah...ermm..dah org nk bagi..so sy kene terima dgn hati terbuka... :-)..sy tanya mereka kenapa bg sy hadiah..saje2 je nak bagi...alhamdulillah...semoga allah membuka luas pintu rezeki mu...saya nk ucapkan jutaan terima kasih pada awak iera dan kak ina...sy mengalu2 kan klu korang nk bg sy hadiah... i love it...hahahhaha...



ini hadiah yang diberikan oleh iera...sebelum habis masa kerja..
iera bg hadiah nie....
tengok la..kreatif si iera ni balut hadiah..siap berkipas lagi...
hadiah dia puzzle frame...cantik..lain dari frame yang lain...


ini pulak hadiah yang diberikan oleh kak ina...balik dr bercuti last week dia bagi aku hadiah spesel skit dr org lain..dia ckp aku sorang je dpt..diam2...hahah...pecah rahsia dah dlm blog sy..ekekke..fara mcm kenal je balutan nie..nie mesti balut kat opis sebelum sy masuk kannn....
korang nk tahu apa hadiah dia??


taraaaa.....keychain stitch....chumelss kannn...aiseh kak ina..
saya sayang kamu lebih skit la..kak ina, kamu tahu apa yg saya suka.....thanks yea..


p/s: teringin nak dapat hadiah barang kemas plak...hihihii

3 comments:

edzlin007 said...

waaa dpt jg keychain stitch...rezeki2

GhostRider said...

Salam Cik lilo,saya budak baru belajar dalam blog cik lilo ni..teringin nak dapat hadiah barang kemas! hebat tu cik lilo minta laa pada yg tersayang.

Farazila said...

edz..

erm dapat lagi..boleh tambah koleksi

holla ghostrider...
selamat dtg...
erm..tu la nk minta...xpe nt mesty ckp..tunggulah masa nk bg hantaran..wakakakka...

LiLo

Related Posts with Thumbnails