Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, February 24, 2010

lawat nenek

tghr hr tadi tepat jam 12 aku terus keluar dr opis..opss x g taw sape2....aku keluar senyap2..erm maybe cc nmpk kot...aku terus start engine kereta menuju keluar dari bangunan pejabat...otw aku nk amek mama, aku ke McD beli bubur nenek...then, aku singgah taman putra sulaiman .. pulangkan kostum aku sewa hr tue..after that aku pun amek mama kat rumah..

sampai je kat GHKl, aku cari parking, mak aihh banyaknyee kete, dah la panas terik terpaksa jalan jauh..tup.tup..sampai dah wad nenek aku..terus aku sapa nenek..ajak makan bubur mekdi tue...aku pon tolong la racit2 ikan grg yg aku sempat beli td utk nenek makan ngan bubur..perghh...nenek makan laju....sedap katanye coz org spital juz bg bubur tawar..hhuhuhu..memilih nenek aku nieh....

borak2 ala kadar ngan nenek..aku pon beransur la..jam dah tunjuk kul 2...mampus mak aku cr..ekhh bukan mak la...boss aku daa...hihihi...petang ni nk g lagi..err nk bawa apa lagi tuk nenek yea...op coz kat opis aku ni ade kepek..nt aku paw sikit kepek kat opis nie.....


daaa..time nk blk dah..babaiii....

3 comments:

bellar0ssa said...

huhu teringat nenek intan.rindunye..

edzlin007 said...

saya doakan nenek lilo cepat sembuh. bubur McD mmg sedap. tambah lak ikan lg.

Farazila said...

erm dik...

rindulah selagi masih ada...

edz...

trimas...yup terliur lilo tgk nenek makan..

LiLo

Related Posts with Thumbnails