Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, February 19, 2010

jalan-jalan

jalan-jalan cari makan..erm masa lunch hour rabu lepas..kami berempat gi Tesco Rawang semata2 nk cari kek utk boss kami...birthday diaaa da..apa lagi berbekalkan duit kelab PLB dan duit kutipan kami pon beli la kek sempena meraikan nye...buat kechik2 cukupla..xde budget nk buat besar2..hihihhi..

K.A.M.I= Iera, Yana, Din and aku(geng86)

dah smpi tesco cr kedai kek..yang ade kedai king je..so tgk2 mcm x best xbyk pilihan..so kami decided nk g cr kat tmpt lainnn....sbelum tu kami singgah makan kat foodourt...abes mkn gerak pi pekan rawang...kedai yg sama gak pegiii..beli la kek apa ntah nama dia...leh tahan sedap jugakklaa...to my boss juz nk wish happy belated day...


ini iera...tgk style dia bawa kete..ade gaya x?? 1st tyme nek kete iera..kete proton saga..selama ni aku nek kete kancil iera...


aku dan adik...eee..dah besar2 pon pgl adik..x malu....
:P

juz nk tunjuk position dlm kereta tu je...driver iera, co-pilot yana, passenger aku dan din..

its me...tp bukan dlm kereta iera la..tp kereta aku..on my way back home..

1 comment:

~aSHa~ said...

kawan akak sampai ke beso pangey baby...

anak akak pun bakal gitu gak...ehehe

LiLo

Related Posts with Thumbnails