Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, December 7, 2009

penat masih terasa...

today aku masuk opis lambat sikit....
sampai2 je rest jap kat meja...tgk ade apa2 keje masuk ke x...owh okies semuanya keje lama yg still pending lagi..

check emel..takut ade memo dr bos aku kat IIUM..xde pape...dr SUK pon xde..okies selamat...still xde mood nk buat keje lagi...

ntah kenapa aku sakit kepala...erm mybe terlebih tidor kott..rs x cergas je masuk opis hr nie..tp xnk bt muka sembab sgt..so aku oles muka aku sikit dgn bedak n lipstick...cukup lahhh...

owh..aku ade bw balik jeruk utk dak2 opis..so mkn la ramai2...itu je la buah tgn aku bawa dr percutiaan aku..aku byk menghabiskan masa di pantai bersama keluarga aku dan makan2..tp x byk nk shopping coz ms terhad sgttt...

buah hati aku apa cer???sorry no comment..mls nk pikir dah..biar kan je la masa yg menentukan kami...ade jodoh..ade lah..klu xde..lantak pi lah... :P but i still love him..huhuhu..malunyeee aku ckp mcm tue...

sekarang ni aku tgh cari kalendar 2010 yg softcopy..ekh kalu u all ade, emel kat aku ekh..tenkiusss....

erm..btw aku nk crite pasal jalan2 aku kat penang n kedah..tp tunggu akudah upload pic yea...okie..gttg...kepala mkn berat nieee...nk rest jap...daaaaa..



1 comment:

Anonymous said...

buah hati aku apa cer???sorry no comment..mls nk pikir dah..biar kan je la masa yg menentukan kami...ade jodoh..ade lah..klu xde..lantak pi lah... :P but i still love him..huhuhu..SAPE BUAH HATI AWK TU??

LiLo

Related Posts with Thumbnails