Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 29, 2009

manja

sayu je aku tgk manja...manja dah x gebu mcm dulu dah...manja dah sakit...manja dah kurus....aku tahu manja krus sbb dia sedih....sedih sebab kawan tmpt manja bermain dah xde...lagi2 aku sibuk dgn hal aku..aku dah jarang balik umah...sekarang nie xde sape lagi sambut aku..dulu setiap kali aku melangkah keluar dr pintu kereta manja and dak kenit sure tunggu aku kat pagar...skang nie dah x sama mcm dulu...

malam td..aku pulang rumah nk amek barang2 yg masih ade saki baki tgl kat umah lama, manja dtg kat aku...aku tahu manja sedih...dia x biasa tido sorang2...dia mmg amat rapat dgn aku n mama...lihat muka manja td seolah-olah x benarkan aku balik...tapi..aku x boleh nak bawa manja ke rumah sewa..tue umah sewa kakak aku..lagi2 duduk flat susah lah manja nk bergerak...aku biarkan manja kat umah lama...

aku risau...sape yg nk bg manja aku makan...sape yg main2 dgn manja...sapa nk belai dia...ntah2 manja mesti lari rumah..dulu klu aku sibuk..mama boleh tolong bg makan coz mama ade kat umah..skang ni pon mama dah x tgl situ lagi... manja...sy sayang kamu...saya suka bermain dgn kamu...hati saya senang melihat kamu...sy suka bila kamu tido dileher saya...sy harap manja bertahan lah utk beberapa bulan lagi..lepas nie kita kembali bersama....sy xkan lupakan kamu...

4 comments:

bellar0ssa said...

sape manja ni.....

edzlin007 said...

lilo, tak minta sesape tlg jagakan manja sementara waktu? kesianla..kalo la saya dkt dgn lilo, dah lama minta jaga kejap, saya suka kucing

Farazila said...

oo..kucing saya la..
hihihihi

edz...bes nk wat camner...hr2 lilo blk sne bg mkn..

Farazila said...

oo..kucing saya la..
hihihihi

edz...bes nk wat camner...hr2 lilo blk sne bg mkn..

LiLo

Related Posts with Thumbnails