Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 15, 2009

14.12.09

semalam 14 december 2009

offimate i, kak su selamat melahirkan baby yang x cukup bulan...kandungan kak su masih 8bulan suppose duedate hujung bulan1.. Alhamdulillah..baby n mama sihat dan selamat dari operation..actually i x sempat tgk lagi..masa husband kak su msg..dah dekat kul 6 lebih...i still kat opis..tp bila bayangkan waktu melawat smpi kul 7, mmg x smpt nk gi tengok...xpelah esok masih ade lagi kan...dengar cerita dr hubby kak sue..baby tu kecil je..dalam 1kg+..so masih lagi dalam rawatan...kak su dapat baby boy..

i just tumpang gembira..coz kedua2 nya selamat..lagipun kak sue n hubby tunggu dekat 5 tahun untuk mendapat cahayamata..Akhirnya Allah memperlimpahkan rezeki buat mereka...semoga kehidupan mereka lebih bahagia dengan wujudnya 'orang ketiga'.. :)

bila i merenung jauh..macam2 benda bermain difikiran i...banyak perkara yang maybe i boleh hadapi sendirian dan mungkin juga i bukanlah seorang yg tabah untuk menghadapi rintangan pd ms depan seorang diri...i perlu bermuhasabah diri untuk mendapat segala kekuatan untuk diri i...

dear Amalyna haslyssa dan juga gadaffi... fara or lilo mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran yang ke 23 dan 21 buat kalian pada 14.12.2009..semoga kalian berdua dimurahkan rezeki, impian kalian tercapai..dan bijak untuk mengendalikan diri di usia yang semakin meningkat...

love u mena n dafi..muahhh..muahhhh

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails