Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, December 20, 2009

My uncle-kiki..errr euwww

ekceli aku x biasa panggi dia pakcik kiki...but kiki jerk...

malam tadi..nenek chu naemah datang umah..juz nk bagi kad jemputan kawen si kiki..
oppss aku dah biasa panggil kiki dari eiki..so sebelum dia singgah rumah, dia gi saloon my sis trim rambut...wah suka nenek aku tue..f.o.c.. :-)

so..dia pun suh la aku buka 2 blog photographer ni klu nk tgk pic kawen anak dia kat kedah hari tue..bersemangat suh aku buka..siap hafal laman web si photographer..erm sambil2 tue aku view juga lah pic2 kawen yang ada..mmg cantik..mmg x rugi diorang upah photographer ni..






credit to nasir zin




pic taken by and


3 comments:

dakchomey said...

nnt ko gune la khidmat photographer tu er...

Anonymous said...

farah bila lagi!!

Farazila said...

dakchomeyyy
hehe..tgk r nantiii

anonymous
coming soon..insyaAllah..klu jodoh dah ada..

LiLo

Related Posts with Thumbnails