Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, December 9, 2009

my family

okie..sambungan dari perkahwinan pak sedara i..i terus gerak ke ke penang berkonvoi dengan sepupu my mom..ekceli ade lagi wan chu n family nk gi penang gak..tp kami gerak dulu..mama i ckp klu gi ramai2 byk sgt kepala, mama juz nk relax2 je kat sana..dats y my family pergi dgn cousin mama..

u all taw x..kami pergi sana main redah je..tanpa tempah hotel pon..kalau dapat, Alhamdulillah, kalau xde, alamat nye pulang KL juga lah mlm tue...so mmg tujuan utama kami nk ke batu feringghi memandangkan aku belum jejak sana lagi (masa kechil penah la) so cousin mama ajak naik feri...jakun plak i dapat naik feri..hihihih....

sampai di jeti..kereta cousin mama i naik feri yang berlainan dgn kami...so kami terpisah buat sementara waktu..so xde la gambar dua family di atas feri..

keluarga i pergi empat org je..mama, ayah adik n i..amira n kak long xdapat pergi..coz amira ade exam spm last paper subject chemistry and my sis plak dia xleh tinggalkan saloon dia...

ini adik i yg giant...seriously kalau berdiri dengan dia, i mesty dongak kepala...ari tu nk bergambar dgn dia..i kene panjat kerusi..nk bg sama level dgn dia..


sedondon x warna baju i dgn mak i..hehe..anak emak gituhhhh..(taw si kakak n mira..abes aku)
erkk..xde la...i ni anak biasa2 je...semua kasih sayang sama rata...


inilah my parents..mama tercinta ayah tersayang...harap hubungan anda kekal sehingga akhir hayat...ayah tetap nk ikut emak walaupun dia xdpt cuti )huhuhuh

ni aku dan ayah..opss dan xlupa juga dgn my love..hehehhe..
sape lagi..kalau bukan en iswara aku nieh..muahh babe...u always with me kan..

3 comments:

dakchomey said...

sampai ati tglkan aku er..

edzlin007 said...

hehe ayahmu sempoi je bergambar

Tergagah**** said...

x singgah kedai line clear ker kt sana

LiLo

Related Posts with Thumbnails