Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 29, 2009

balik kampung dan handphone baru

salam semua....


esok aku akan balik ke kampung....horayyyyy...tapi balik hari lah...penat??xlah...kampung aku dekat jer...lanchang pahang, x smpi 2jam pun...pegi pagi blk malam...sebenarnya dah brape bulan x blk kampung...last balik masa raya puasa..tetiba aku rase nak balik kampung...mungkin lawatan terakhir sempena penutup tahun 2009... :)

owh yea..aku juz gi berdua dgn mama..memandangkan yang lain2 ade hal masing2..adik aku dah keje part time kat klcc..wawa plak esok ade bengkel utk form 4...ayah keje..xpela..pergi bukan lama punnn..malam sampai lah kl balik...ekceli aku teringin nak makan masakan makngah aku..dats y aku nk balik kampung sangat2...lagi2 buat gulai tempoyak...ngan ikan bakar..harap2 dpt lah aku merasa..hihihiihi..

erm tghr td..kakak aku minta tolong dgn kawan dia belikan handpone utk aku...akhirnya dapat juga handphone baru....tapi sayangnya warna yg aku nak maybe xde..sedihhnye....aku ckp, klu boleh tolong dptkan warna yg aku nak...so tunggu je lah esok..pas aku blk kampung baru aku dpt tgk...x sabar nk tunggu esok...

2 perkara buat aku happy....dapat jumpa atok dan dapat handphone baru...owh yea..memandangkan aku ade 2 handpon..korang leh suggest x..aku nk pakai line apa...skang nie aku menggunakan line maxis...so aku nak pki satu lagi line...digi..celcom..atau umobile..sila bagi pendapat..runsing nieh..hihihihi

3 comments:

Lina said...

ohhh kg zila di lanchang ye, klu balik ke felda krau, raub lalu lanchang

edzlin007 said...

selamat balik kampung.

hmm kalo selalu guna, line umobile leh jimat. liputan luas sampai pedalaman, line celcom membantu.

Anonymous said...

hati2 bila memandu tu....ingatlah kat org2 yg tersayang tau dan satu lagi jgn lupa baca doa naik kenderaan....slmt bercuti2 m'sia

LiLo

Related Posts with Thumbnails