Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, June 20, 2008

i luv tiz pic!

hye guys...
kenapa aku suke pic nie..coz dlm byk2 gambar dlm simpanan aku pic ni lain sket coz dafi x penah bergambar dgn aku mcm nie..hahhahha..tambah2 agy ryzal pon ade..diorang berdua sporting buat memek muka ala2 terkejut..bukan senang taw..slalu aku bergambar setakat senyum2 jer..owh yer...ade satu lagi pic aku dan dafi bertentang mata...tp pic tu biasa jer...yg nie aku suka sgt..pic ni masa aku organize trip MUDA DE PANGKOR 2008.

pic yang ni plak, masa malam dinner.. masa malam dinner ade ade sesi pertukaran hadiah.. hadiah aku, ryzal yg dapat, err..aku harap ryzal ske hadiah tu...dan aku plak dapat hadiah dari aiman...garam aura katanya ..aku letak kat opis, bg buang mulut2 jahat kat sekitar opis aku...hhahhaa..gurau je la..budak2 opis aku baik2 belaka..


ini pic pertama aku berjumpa dgn dafi...ekceli mcm x percaya aku boleh jumpa dgn dia..yup tyme tue mmg aku excited sgt..but ada org kata buat2 mcm biasa je..jgn excited sgt..hahhaha...yeah, masa ni dafi dah kenal dgn nama "lilo"...sbb aku ni active on9 kat website dafifc..pic ni hanya lakonan semata2 bukan candid okie...ehhehe...

3 comments:

Lina said...

alala.. chumelnya! haha
beriya-iya kan Dafi? :p

Megat Eusofe said...

wah
nie bukan megat snap nie
wah tangkap curik2 nie
:P

ahaks

fara said...

hahaha chumel gmba 1st!
fara tau kenapa lilo ske gmba ni :P

LiLo

Related Posts with Thumbnails