Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, June 16, 2008

Fakta ttg saya

owh yeah..x th knp hr ni aku rajin nk buat tag org beri kat aku...so aku pon turut di tagged oleh misszura..

THE RULES
1. Each blogger must post these rules first.
2. Each blogger starts with 8 random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their 8 things.
4. At the end of your blog, you need to choose 8 people to get tagged and list their names.
5. Don't forget to leave them a comment, telling them that they've been tagged, and to read your blognothing interesting bout me..lets start!!


1] erm..aku lahir pada 11 ogos 1986..berumur 21 tahun 10 bulan pd bulan dan tahun ini yer..aku mmg org ampang, selangor.

2] aku anak ke-2 dari 4 orang beradik..erm mmg manja..dan akulah anak paling memboroskan duit mama n ayah..owh ya satu lagi aku juga merupakan anak yg degil taw..hehehhehe....

3] owh yer..aku paling minat gils dgn stitch..x kisah la cerita dia, lukisan ker, wallpaper ke, bear ker..pantang aku jumpa kat mne2 kedai confirm belilah..err tgk bajet gak..dan aku suka hadiahkan stitch pd org..now kat umah aku, dah ade stationery stitch, dompet duit syiling stitch, patung stitch, baju stitch, beg sandang stitch, dan selipar tidor stitch..

4] lipas!!! yukss....aku benci lipas...so plizz jgn bg aku jumpa lipas yg sedang terbang k..klu nk tgk aku histeria buatlah..ade sejarah buat aku fobia dgn lipas..menci!!..menci!!..mencii!!

5] kucing...owh, aku suke kuceng...suka gils..kat umah ade 5 ekor..semua nya gegurl..nama dia cute taw..ruby, dak kenit, diffy, liffy and ziffy...taw x..bila aku pulang ke rumah, dak kenit mesti sambut kepulangan aku..so sweet kan..

6] aku takut sangat dengan petir or kilat..better aku dudk dlm rumah atau dlm kereta..klu aku nmpk je petir, mcm2 aku bc..xpon otomatik aku akan tundukkan kepala aku..heheheh

7] aku suka patung bear..err bukan patung barbie yer..ekceli patung bear ni soft and cute...aku ske buat peluk atau jadikan bantal...aku ade satu patung bear yang setinggi paras dada aku klu aku berdiri la..aku beli murah jer...kat padang besar..xmampu nk beli smpi 3ratus lebih..dan kat rumah aku ade lebih 20patung bear..ade yg kechik, sedang and besar..tp paling byk yg kechik..

8] satu lagi fakta yg menarik ttg aku ialah..aku kelihatan cantek, comel dan ayu bila aku SENYUM.. :P...hahahaha

aku nk tag sape yer...

1- dakchomey
2- ray
3- kak lyn
4- ayuramli
5- adam arjuna
7- kak emi
8- eca

2 comments:

Lina said...

nasib baik tak kena tag..

dakchomey said...

x dew keje tul hang nie.. g tag aku lak..

LiLo

Related Posts with Thumbnails