Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, June 15, 2008

14 jun 2008


semalam, aku dapat berjumpa dgn lina ratu drama from singapore..selama nie kami selalu chat dlm chatroom DFC..gelaran ratu drama tu ray yg bagi yer..lina kebetulan datang kl dengan famili dia..aku dapat la jumpa lina dlm setengah jam..lina agak pemalu..myb terkejut tgk ragam budak2 dfc mcm ni kowt..ahaha..x boleh blah...sempat gak la aku dukung adik lina ni..chubby nye..geram..err..ekceli lilo pon geram gak dgn lina taw..sedap badan lina..rase nk penyuk2 jer..hahhaa....jgn mara k..thanks sudi jumpa kami semua masa besday ray semalam...



semalam juga..aku bersama budak2 dafifc sambut besday ray di station kopitiam kl..mmg seronok gil..dekat 30 org join..tetamu VIP adalah Ayu from KRU, AC Kru(dtg kejap je tgk ray kne baling tepung) dan juga Lina dari singapore..yg best disambut oleh budak2 yg gi trip pangkor..sepanjang setahun menyambut besday VID, besday ray la yg plg best coz merupakan titik pertemuan pertama vid pd thn lepas dan tahun ni pula titik pertemuan dafinites(bakal mengantikan VID senior)hahahha...


yeah..baik punya celebration...hahahha...semua ini dirancang oleh dafinites..lilo hanya setakat membenarkan...mula2 diorang nk buat lagi teruk taw...bukan setakat tepung je...tapi nk baling telur kat ray..selepas diberi nasihat oleh beberapa vid, mereka2 terpaksa melupakan niat utk baling telur tp hanya tepung dibenarkan..dan megat selaku org yg bersubahat sama dipertanggungjawab membawa baju spare utk ray..xkan la nk pulang naik monorel dgn baju kotor kan..tapi kesian plak dgn ray, mata merah dan pedih coz tepung masuk mata..xdapat dia nk tdo dgn tenang mlm td katanya...hope ray bawa2 berehat k..mata tu letak eye mo..klu pedih agy..kejar si fendy n aiman...diorang yg bersalah..kami x tahu pape..hahahha..larikkkk...

1 comment:

Lina said...

kesian Ray..

sis! gambar tu dari camera siapa eh? aiyo, byk sgt org amek gambar dgn Lina.. (tkda laa byk sgt)

aww, what a sweet post.. sedap eh penyuk2? haha.. sis pon cute.. Lina rasa cam tk caya jer dat we all dah jumpa.. seriously, can't describe my feelings with words..

okaylaa. nanti baca blog Lina plak kay.. malas nak tulis panjang2 nie..

btw, hari tu Kak Dila mintak no. Lina.. nanti sis bagi dia kay..

LiLo

Related Posts with Thumbnails