Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, January 29, 2010

Tudung Kami Sama

salam guys..korang sihat??harap2 lah yea..bak kata kawan aku kl skang ni jerebu dats y aku terkena tempias nya..hehe...aku selsema jer...erm dah baca tajuk entri aku kali nie..yeap...kebetulan pada hari nan indah, aku masuk opis...pada mulanya aku pun xpasan gak..so dkt kul 9 lebih(mmg tyme breakfast), kami semua g la makan kat pantry..dah puas2 makan kami pon mula lah sembang kosong n nganyam ketupat..(sehari x anyam ketupat x sah hidup)hehehe...alih2 aku tenung kak yana..ekh yana tudung kita warna sama lah...sec otomatiknya aku terus pandang org lain...rupa2nya ade 3 org pakai tudung yang warna nya seakan2 sama...so petang before blk yana remind kat aku utk snap picture...thanks yea..


me and kak huda

me-kak ina-yana
(bangga beb dpt bergambar diantara bendera msia)
korang ade x pic camnie..hehehe

again...thanks ye bg kerjasama..ahhaha


p/s: ye..ye aku tahu aku dah tembam...so jgn perkatakan ttg pipi ku yg comel ini..hikhikhik

4 comments:

mamacfa said...

uit............ npe muke fara mvm tkjut je. hihiiiihihi nti kite pkai tdung kale lain yg same lak

Farazila said...

haha...ntah r saya x tahu,....

okie2..nt kita pki tudung kaler lain plakkkk...

neo said...

wah cantik tudung sedondon lagi...

farahzila said...

hahaha...erm skarang ni byk tudung yg cantik2..ni semua tudung old fashionn..

:)

LiLo

Related Posts with Thumbnails