Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, January 17, 2010

betul betul sedap


uit...asal ada roti nieh..aihh...ekceli juz nk share ngan korang semua bahawasanya roti ini memang sedap..tak tipu...sedap n lembut...pas ni sure aku akan beli roti ni as my breakfast...nyummy..nyummy..

ceritanya begini..semalam aku ada 3 kelas dr kul 8.30pg smpi 4.30 ptg...kelas pertama juz ade 6 orang jer..fiza, kak arin n halil x datang...maybe masing2 ade hal...so aku dok sorang2..satu jam yg pertama mata aku still segar bugar...masuk je jam ke 2 mata aku dah berair..ngatuk beb..tapi fyi...aku rs hebat coz dlm kelas tn hj suhaimi aku dpt bertahan sejam lama...selalunya setengah jam yg pertama sure aku dah tumbang..hihi..mungkin environment dalam bilik tu yang buat aku suka, almaklumlah dapat kelas baru, ekceli menumpang kat kelas budak master..huhuhu...dan sebab yang lainnye kelas aku x ramai org so xleh lah nk buat hal...

kelas kedua plak..kelas tuan syed...my studio master..tyme nie la fiza n halil datang...so bertambah budak kelas jadi 8 orang...so aku pon semangat nk belajar...fiza dtg dengan bawa 3 bungkus "ROTI GARDENIA DELICIA SOFT ROLL flavor BUTTER TOFFE"..fiza ckp dia x breakfast lagi dan dia offer satu bungkus untuk aku dan satu lagi untuk wan...maybe fiza lapar sgt, dia pon buka bungkusan roti tu semasa kelas tn syed..aku tgk si fiza ni makan..aku pon join sekali...huhuhu..sungguh x manis perlakuan aku ngan fiza..mkn dlm kelas...tp lecturer kami memahami yg kami belum breakfast lagi...disaat aku memasukkan secebis roti ke dalam mulut aku, terasa nikmatnye menusuk ke kalbu..perghh sedap beb..(mmg tyme tu perut dah nyanyi lagu rock da pn)..tiba2 plak aku terasa di awang-awangan..hehhehe...berulang kali aku ckp dgn fiza..sedap r roti nieh...ni 1st tyme aku mkn..slalunye aku mkn yg ada ikan bilis o sadin..masa kelas ni aku x pay attention sgt..dah ade rakan nk gosip..so byk sembang2 je lebih..lecturer ckp dpn pon aku x tahu..pastu mula tertanya2 org kat depan aku..hihihi...


kelas ketiga start kul 2.30..ada gap tghr tue kitorang discuss ttg tugas kumpulan apa yg perlu buat..then suh budak lelaki belikan nasi ayam tuk makan tghr..x sempat nk gi lunch kat luar...sonok makan ramai2...wan plak tgk aku mkn lembab cam kura2 terus dia paw ayam aku..aihhh...nasib aku x kisah sgt...dah biasa pon...ekceli aku fiza n wan mmg berkawan sejak zaman diploma lagi tp xpernah satu group...tp since degree ni br close la sbb satu group..slalu bt kerja sama2...pastu masuk dr mat zain..ajo pasal housing problems...rase2nya dia bercerita dah cover semua chapter utk semester nie...walaupon cara dia ajar x bosan tp aku xlarat sgt2...asyik menguap je depan dia..utk aku ilang boring aku amek hp aku aku rakam dia ngajar hehehe..x taw dia pasan ke idak..pastu tahap kritikal dah nie, aku terus letak kepala atas meja sambil pandang dia ngaja...hihii..mana taknye ngantuk dari pagi smpi ke petang asyik jadi pendengar setia jer....

p/s: owh yea..aku dah dpt gelaran br dari seorang lecturer nie..ade ke dia panggil aku cute (dgn slang nye kute..sape org perak taw r..)pas nie masuk kelas dia pastinye aku jadi bahan je la....dulu masa dia ajar aku diploma dia selalu kenakan aku dgn bunyi "s" sbb aku pelat huruf 's'..nasib dia da x igt aku dah skang..tu yg dpt gelaran baru nieh...

7 comments:

Muhammad said...

hahahaha...lilo

u patut jadi model iklan lah. utk roti tu.

:P

study elok2 k ..dear
nanti if free , kita jumpaaa di Sacc mall.

:)

edzlin007 said...

hehe.

roti tu memang sedap. selalu jg beli

Ena Qalinsya said...

pssttt dik.. leh kurus tak makan roti tu?

Farazila said...

megat..hahas esuai ker??adoii..nt x laku plak..ngengenge...ok thanks dear..if free kita jumpa k...

edz..nt kita mkn sama2 k..smlm lilo beli yg coklat..xsdp sgt..

Farazila said...

kak ena..hahha x taw laa leh kurus ke x..nt sy cuba seminggu okies...

iana said...

hurmpp wotu emg sedp pun de 1 lg flver la fara..choc n ape ntahb xpsti la tu pun sdp tau...

Farazila said...

iana..

yeap fara taw..xsilapa de lg 2 flavor...

1 tu milky chocolate-rase dia biasa2je...
1 lagi coffe cinnamon..tu tak beli agy...

LiLo

Related Posts with Thumbnails