Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, January 23, 2010

a lot of stitch

salam guys...barangan stitch dah keluar la..byk barang baru...rambang mata di buat nye..x taw nk pilih yang mana..ekceli byk sgt yg aku minat..pic2 di bawah nie diantara nya lah..tp bila tgk harga leh tahan gak lah..sape tahu kedai yg jual brgn stitch ni kat area kl kt mne..ni semua aku tgk kat singapore.. :(


kotak tisu..hari2 aku guna tisu lap air mata..

stitch keychain.. letak kat kunci kerete sure pasni x ilang kunci aku lg..

jam dinding.. ni letak kat bilik baru aku mesti cantik..sure x bgn lewat..

stitch hawaiian musical figurine.. mesti cute, stitch nyanyi versi elvis..

shake head stitch..ltk dlm kete best nie..

keychain..comel..best kalu picit2 nie..

sticker stitch yang timbul2..best nie tmpal kat laptop..

mini lamp..juz tekan je nt menyala lah...


p/s: yang mana satu nk beli ekh..tolong lah buatkan pilihan..

7 comments:

edzlin007 said...

berdasarkan yg saya baca...err...mungkin yg kotak tisu, keychain dan jam dinding kut. mcm barang keperluan mu je.

saya suka yg shake head stitch. ni kalo jumpa, sure beli punya

Ena Qalinsya said...

kalo beli utk akk, akk nk mini lamp ekekekeke

Farazila said...

edz...

erm..lilo suka yg lampu la..cantik je kot....
jam pon okie gak...

tgk la dulu...

Farazila said...

kak ena..
err..insyaAllah..sy pasti beli utk akk...

tp akk suka ke stitch niehh
huhuhu

Anonymous said...

erk...
nk stitch!!!
scrump xde ker?
kt kl neyh mane ade jual stitch...
aduhhh geramnye...
kt penang bnyk stitch!

ayubalqishah said...

sy pun suka gile lilo stitch..kat area bkt bintang xsilap sy ade..sy baru je beli selipar tuk dlm umah stitch hg rm35 kat tesco ampang dlm living cabin..

Farazila said...

hai ayu..

sy pon dah ade selipar stitch..kepala stitch besar sgt...
tp beli dah lama....

dulu kat b.bintang mmg ada tp kedai tu dah tutup..mmg byk jual stitch..tp x tahu ada kat mne agy...maybe jual kat stall je kot..

sy x tahu pon living cabin ade jual stitch....tesco ampang tu dah dekat da dgn umah...

LiLo

Related Posts with Thumbnails