Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, December 27, 2007

~sebuah penantian yang menyeksakan~


Today merupakan hari bersejarah buat my sis, coz dia akan ketahui result PMR..huhuhu..sampai demam2 adik aku skang nie...di jangkakan adik aku dapat tgk result pukul 11 pg nie..

aku harap adik aku lulus dgn cemerlang, dan yang penting dapat atasi kecemerlangan aku..hurm terpaksa lah aku kene spent my money for present n dinner...xpelah bukannye selalu pon...

p/s: i always luv u..muahxxx


12 tghr: aku kol rumah, n mama jawab phone...

mama : " Assalamualaikum "
Aku : "W'salam..mama, mira dah blk ker?"
mama : " Dah blk..baru jer kami blk nie"
Aku : " Ma, mira dapat berapa A?"
mama : "bla..bla..bla.. 7A & 1B"
Aku : senyum...

ekceli panjang perbualan aku dgn mama tp malas aku nk story kat sini..apa yg penting, mira dapat kalahkan aku dan i'm so proud of u...

hari nie aku nk balik awal..nk celeb kejayaan adik aku..sape yg kene blanja nie???


5 comments:

Emy Hisyam Basri said...

tahniah mira...

way 2 go...

btw, cpt psl dia kalahkan lilo, lilo dulu dpt berapa ek ms PMR? ekekeke...

jwb jgn x jwb...

Farazila said...

perlu mention ke kak emi...
hehehhe...
xperlu okie...
A kurang but B byk la..
hahaha...
agak2 nye lilo suke huruf B kot...
kekkeke

dakchomey said...

tanks 4 d wishes n dinner

Emy Hisyam Basri said...

lilo sker huruf ke? bukan lilo sker huruf _ ker? hehheheh...
--->mention dalam hati jer...

btw, congrates dak comey... lilo pun comey gak.... lol...

Farazila said...

OMG..
akhirnya terkeluar juga dr mulut kak emi kata lilo COMEY..
terharunya..
wa..wa..wa..nanges hepi nie..
kekeke...

p/s:okiela..belanja DONUT jela yer-(kak emi, u familiar dgn donuts)
jgn marah k..

LiLo

Related Posts with Thumbnails