Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, February 6, 2008

K-mie kembali!!!



apa yg aku tahu K-mie dah kembali tp bukan hak milik aku lagi..smlm masa blk dr hangout ngan my new famili, aku dgr suara kucing kat rumah jiran sebelah aku, setahu aku dia xde bela kucing..so aku ignore je la..masuk je rumah, ayah ckp cuba tgk kucing org sebelah...aku pon dok ngendap, seyes aku tgk kucing tue lebih kurang sama dgn K-mie..cuma aku xperasan kucing tue mata dia warna apa...mata K-mie wane biru...

Klu itu mmg benar K-mie aku, apa patut aku buat..ambil blk hak aku ker..tp jiran aku nafikn yg itu bukan K-mie..dia kata dia jumpa kucing tu kat tmpt lain..Patut ke aku lepaskan K-mie pada org lain???

No comments:

LiLo

Related Posts with Thumbnails