Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, February 15, 2008

bukan rezeki aku


ARGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!


TENSION GILS..


hari nie aku gi BSN nk beli no pin utk apply degree..aku nk beli no pin utk UPU..unfortunately, dah seminggu tarikh tutup UPU, yg tinggal no pin untuk UITM jer..OMG..rasa gugur jantung aku..minggu lepas dia kata ade lagi..so baru hari nie sempat aku singgah bank..

Hancur hati aku nk further studies kat UMS, Sabah..aku igt nk buat full time...sebab klu x silap aku hanya 2 universiti yang tawarkan course yang aku nak amek nie..satu kat pulau pinang n satu lagi kat sabah...kat uitm course tu xde..bengang sesangat nie...

nak x nak aku amek je la borang UITM..dan mayb aku akan pilih bidang aku sekali lagi-Town Planning..bukan aku xnak..cuma aku nk beralih arah jer..bidang yg aku nak amek kat Sabah tu ialah Bidang dalam sistem GIS..klu uitm, dah sah2 aku akan dapat kat shah alam coz course aku tu hanya ada kat situ jer..baik aku amek 'pelajar luar kampus' sambil aku belajar aku boleh bekerja..ilmu aku dapat, duit pon aku dapat.. juz i dont have my own life..

errrhhh...so stupid ... useless..napa bangang sangat aku nie...benda macam nie pon xleh nk alert ker...apa yang kau pikir..tolong sensitip skit dgn apa yg kau mahu farahzila..taw x kau dah rugi masa kau setahun nie...please..please n please make urself a useful person farahzila...

sekarang aku xde choice lain..aku perlu amek je peluang apa yang ada..mungkin bukan sekarang rezeki aku..akan datang pasti ada..yup pasti..

3 comments:

KC said...

just think +ve yay lilo..

Linaaa said...

yes lilo.. bukan rezeki..
just take the chance yang ada kat depan mata.. ada hikmahnya lilo.. (=
you can take another course next time kan? don't let go something that is infront of you.

Samurr said...

Interestinghtr post
.

LiLo

Related Posts with Thumbnails