Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, February 21, 2008

Assalamualaikum...

ekceli aku rindu gils nk buat posting..
tp masa xmengizinkan aku untuk mengadap pc terlalu lama...
aku rase byk cerita nk dikongsi bersama..
tp xpela..next tyme k..
almaklumlah musim pilihan raya dah dekat...
so ade yg nk minta pelan kaw.parlimen kat aku..
dateline kerja aku pon dah dekat...
so aku kene gigihkan diri utk turun site yg bg aku agak x familiar dgn tmpt2 tue..
dan aku juga merupakan salah seorang petugas pilihan raya musim ke12 nie..
dan ini pertama kali aku mengundi pilihanraya tp undi pos la...

owh ya..esok seharian aku xde kat opis,
aku akan berada di sekitar hulu kelang dan rawang...
erk aku masuk kampung2, jumpa dgn ketua kampung smbil2 tu perati keadaan jalan kampung kat sana...( eh macam YB lak aku nie, nk jumpa rakyat...)hehehe...

next week lak aku ade metim ngan UIA, nk bentangkan keje apa yg aku dh buat dlm masa sebulan nie...mati ler aku...sbb x buat apa2 pon...tp xpe, aku try my best...ada 4 hr lagi utk aku siap apa yg patut...

owh ya...27.2.2008, dafi akan membuat rakaman Zoom In kat Audotirium Perdana, angkasapuri pada jam 8 malam..Dafinites jangan lupa pki baju warna merah k...

bye..
daaaaaa...
muahx u ols...

1 comment:

ray eusouff said...

ya ...lilo 27 ya bukan 28

hahahhaha

LiLo

Related Posts with Thumbnails