Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, January 31, 2008

~End of January~

Today is the last day of january 2008...sekejap je masa berlalu...rase mcm baru je celeb New Year..apa yg dah aku lakukan sepanjang bulan yg pertama ini..x byk pon yg aku lakukan...jom..tgk apa yg aku dah buat...

1 Jan : Aku gi rumah faradiba kat usj4 utk lihat proses telenovella Mydolla

2 Jan : Aku interview kerja post as DEGIS Off. kat IIUC

3 - 12 Jan : Aku outstation kat Hotel Pearl jadi Urusetia for SPM(dekat jer...kat jln klang lama)

6 Jan : Aku celeb besday bash kat secret recipe kat tropicana d'sara

9 Jan : Aku dapat panggilan keje baru (happy sgt2 tyme tu)

13 Jan : Aku ke Gemencheh hantar rombongan abg sepupu aku kawen

16 Jan : Aku lapor diri tempat keje baru aku kat IIUC

19 Jan : Aku jadi penyambut tetamu kat majlis perkahwinan abg sepupu aku

: Aku dapat kucing baru (nama dia K-mie)

20 Jan : Aku gi Carrefour yg baru buka kat Ampang

21 Jan : Aku lapor diri kat Pej. Daerah Gombak

24 Jan : Aku kehilangan K-mie..(aku sayang dia, sape lah rampas dia dari aku)
25 Jan : Aku gi Midvalley nk tgk pameran kucing (but xde sekor pon kucen kat situ...atlast aku gi pet wonderland)
26 Jan : Aku lepas geram dgn on9 the whole day
27 Jan : Aku bawa ank buah aku jumpa doc gigi, coz gigi dia saket n then terus gi ke carrefour belikan mainan doktor2..
30 Jan : Aku gi makan kat chip n steak kat kg baru n then accompany my mom gi umah sepupu aku kat area situ gak..

That all...so i hope the next day coming will be great!!

2 comments:

Megat Eusofe said...

aiyooo
kalah menteri punya jadual
lepas nie kene panggil lilo mak datin la
mak datin bussy katanya
x-mau panggil makcik kueh lopes lagi..
aiyooo megat bussy mussy la now lilo
.....
tuhan sajerk tau bussy mussy nya camner
:P
lalalalalaaa

Adam-ArJuna said...

bukan mak datin la megat...

toh puan datin seri farah-lilo amn.jpk.pjk.pijamas.anw.mcd

ahahhaha...

ampuunnnnnnnnnnn..:p

LiLo

Related Posts with Thumbnails