Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, August 2, 2010

dont cry my lil baby

pity my little baby..that day i lewat pulang rumah from my office..around 6.30pm i smpi..keluar je dari kereta i dgr my baby menjerit-jerit "mommy,mommy help me!! i stuck here..i cannot come down by myself"...(hehheh..my assumption jer)...




i was shocked...mcm mane lah dia boleh ada kat atas tue...."calm down baby..take a deep breathh..i'll rescue u my dear" (aku ckp dlm hati jer)..lekas2 i masuk rumah nk selamatkan my baby...(err before tu sempat gakla aku snap 2-3 pic baru masuk umah)..hihihi






see..my baby berada di luar tingkap bilik i...kesian kan...
muka letih seharian kat luar...
(apa korang igt baby aku betul2 ke..kucing ok)



my baby x tahu mcm ner nk ke verandah...
dia x tahu panjat lagi..
i belum ajar step memanjat..huhu
just step melompat jer..

p/s: i love my baby very much..muachhh..dont cry!!

4 comments:

♥Syamelia♥ said...

ala ciannya...
camnerla dia boleh naek atas 2...
resque 911!!!

akudandia said...

akak comeynya kucing tu
upload la pic2 dia
nk tgk..

Muhammad said...

hua
pandai baby pose...kat anjung astaka tu !!!


yay...promosi deco2 rumah sangat kan !!
ahahhahaha

:P

Farazila said...

kak emi...

erm...hari tu lilo lepaskan dr kandang dia...so taw2 je blk dia da ade kat situ..
notty boy...

hani..
comey ker??hihihi...
nt ade pic dia akk share agy kat sini k...

megat..
haha..lilo dah ajar cara2 nk pose depan camera r...

ops xde niat lain ok....mne ade deco2..hhahahah

LiLo

Related Posts with Thumbnails