Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, August 4, 2010

Ogos di nanti

Setiap kali masuk je bulan Ogos...'happy juice' dlm badan aku akan bertambah 2x ganda...dan aku sentiasa menantikan kedatangan bulan Ogos dengan penuh keceriaan.. :) :)

aish...sekarang ni pon aku menaip asyik tersenyum seorang diri...'jus happy' ni hanya datang setahun sekali je taw...so aku x kisah la senyum sensorang..tapi kan senyum itu sedekah...semalam ade staff aku puji coz aku hadiahkan senyuman aku kat dia..happy nye(of course la, i pon suka pujian taw)...hihihihi

orang selalu kata kita jgn terlebih 'dose' nk happy2...nt ade duka yg dtg..erm...maybe la...tp aku nk juga happy2 even aku tgh sedih...aku nk bulan Ogos keceriaan dan kegembiraan bt aku dtg lebih berganda...

lagi2 bulan Ogos nie kita bakal menyambut Ramadhan minggu depan..penuh barakah bulan ogos tahun nie...sukanya aku...aku tak ingatlah tahun bila ramadhan pernah menjelma dalam bulan Ogos..maybe masa kecik2 kot...

klu korang rasa nk kutuk ke nk kritik ke, nk marah ker kat aku bt lah dlm bulan ogos nie.....aku xkan amek hati nye ngan korang...paling koman aku senyum blk kat korang dan aku x kkan marahnye..jgn takut k then aku g toilet...warghh...huhuhu...aku juz sob sob kat toilet jer....hehehhe.. :) :)

erm...actually bulan ogos merupakan bulan kelahiran aku..sbb tu aku over excited nieh... :) :)
hanya ms bufday je bt aku rasa gembira...rasa sgt2 special masa tue...lagi2 ade orang igt bufday aku...

setiap tahun aku mesti sambut bufday..x kira lah dengan famili ke, dengan kawan2 ker, dgn buah hati ke atau dgn saudara2 ku...even bt ala kadar pon dah memandai dengan sepotong kek n ucapan...

setiap tahun bulan ogos pastinya tersemat memori yang indah buat diri aku...dan kamu kamu di sekeliling yang membuatkan hari ku lagi indah dan ceria..."kamsanmida"

p/s:next week aku akan sambut bufday pada bulan puasa....Alhamdulillah...

3 comments:

AzeedA said...

heppi bday in advance darling!
moge dipanjangkan umor dimurahkan rezki & jodoh yg soleh soon :)

Farazila said...

hye azeeda..

thanks you for the wishes...
amiin..insyaAllah.semua tu akan tiba..

IntanBerlian said...

heee nak wish happy birthday in advanced la...happy birthday kak fara!!!

moge panjang umur murah rzeki ye...

LiLo

Related Posts with Thumbnails