Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, March 7, 2010

Dunia Avatar



walaupun filem avatar dah hampir 2 bulan ditayangkan di panggung..demam avatar masih lg terasa..kenapa? xpercaya ke..xpercaya sudah....hihihi....


korang percaya x..xlama lagi aku nk masuk ke dunia Na'Vi...aku dah ade avatar dah..cuma tgh tunggu profesor aku je bg green light utk melakukan proses pertukaran..aritu dah masuk kejap..trial punye 2jam je..tp rs mcm 2 hari..

so kat sini aku nk ucapkan terima kasih kepada pencipta avatar aku iaitu En Megatar..yg amek masa bertahun2 utk mencipta avatar aku supaya ianya sesuai dgn watak aku..good job...erm..so ini diantara rakan2 aku di dunia avatar...


ini kak rins atau RINSTAR...merupakan ketua tentera dalam dunia avatar..seorang yg tegas tp baik hati..

ini pula Joey...dalam dunia avatar dia merupakan seorang Doktor dan diberi gelaran Dr. JOEYTAR..aku sering mendapatkan rawatan dr Dr Joeytar coz aku selalu jatuh dr pokok semasa melakukan aksi lasak di atas pokok..

err...ini farah tp aku x sure nama dia dalam avatar..sama ada FARATAR or DIBATAR...huhuh...dia merupakan teman sepermainan aku masa menunggang burung garuda...erkk..
kak amy or AMYTAR merupakan guru bahasa Na'Vi aku di sana...seorang yang ceria dan lembut..dia x marah klu aku selalu ponteng kelas dia...


ini LILOTAR..satu-satunya avatar muslimah..seorang yang hyper dan nakal..suka buat org ribut..err..mencari-cari seorang avatar lelaki utk dijadikan psgn dlm dunia avatar...ade yg sudi x??

kepada mereka2 gambar nye terpampang dalam blog saya..harap tidak kisah yea...sekadar suka dan gurauan semata2..

p/s: x berani nk letak pic megat...coz x minta permission..huhuh..

8 comments:

Muhammad said...

Hahahahahahahaha....
lilo , sampai ke blog perginya.
ahahahahahahhaa


i baru bangun nieh k.
tetus segar mata tgk post u nieh.
:P

hohoohohohohohoh.
yups yups..kamu mmg sangat Avatari tirana lah.
:P

Farazila said...

heehe..

yup lorh..smpi dlm blog...hihihi..
igt nk letak pic u gak...nt x pasal2 kene betina sial..wakkakaa...

megat..do u me a favour..my sis nk gak....

Ena Qalinsya said...

hahahaha pandainye dia wat.. kless la zila ni hahaha tp cute jugak ahaks..

edzlin007 said...

haha bestlah ada avatar. gagah perkasa melindungi awan...

dakchomey said...

avatar da lapok ler...

Farazila said...

kak ena..
x takut ker? semua org takut tp bila tgk lama2 cam comel kan..hihiih

Farazila said...

edz...

hihih....kalu betul2 ada cmner??

Farazila said...

dakchomey,

abes tu apa yg x lapok agy??

LiLo

Related Posts with Thumbnails